|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | ne diyelim hayırlı olssun..
__________________ siyah yaşam beyaz ölüm... ![]() siyahın yanına beyaz koyduk yıllardır biz bu renlkere baş koyduk yağmurlarda çamurlarda sıtadları doldurduk beşiktaş sen bizim herşeyimizsin | ||
| | |
| | #12 | ||
| İMansız_26 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | ilginç..hayırlı olsun diyelimm...
__________________ inadına beşiktaş ! ! ! | ||
| | |
| | #13 | ||
| ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | sergen bu işi kıvıramaz çocuk oyuncağı değil başkanlık doğru olduğuna zaten inanmıyorum ama doğruysada iyi olmaz.daha erken dur bakalım
__________________ medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” | ||
| | |
| | #14 | ||
| Sue_Da_Silva BOBOO ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | belki olabilir
__________________ Kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar!.. | ||
| | |
| | #15 | ||
| ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | futbolu bırakan hemen bir iki sene içinde beşiktaşa ya menajer ya teknik direktör yada başkan oluyor aman ne güsel sonrada gelsin başarısızlıklar sanki çırak eğitim merkezi stajyer adamları başımıza getiriyoruz acelesi ne biraz işi öğrensin daha dur bakalım koskoca beşiktaş kulübü
__________________ medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” | ||
| | |
| | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 10 ![]() | Yönetim kadrosuna bak yaf, Yasin bile var, hey Allahım yaa ne günlere kaldık!..Ali Eren, Halilagiç toparlayın bari!..Balon bi haberdir zaten...
__________________ | ||
| | |
| | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Yıldırım DEMİRÖREN'in borçları bu seviyeye getirmesinden dolayı Beşiktaş'ta başkanlık yapmak artık her babayiğidin yapacağı bir iş değil, Sergen Yalcın'dan başkan olurmu ya gelince karakterine bakarsak ve söylemlerine bakarsak zor gibi biraz laubali gibi, yani bir Suleyman Seba ve Serdar Bilgili'yi düşününce Yıldırım Demirören'i bile beğenmeyen bizler Sergen'i nasıl bir yere koyarız bilemiyorum.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #18 | |||
| - Haykolik - ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 9 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
komedi ![]()
__________________ Beşiktaşlıyız Beşiktaş Laylaylaylaylaylaya Anlayamaz Kimse Bu Aşkı | |||
| | |
| | #19 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 9 ![]() | Olucak bişey
__________________ Haklılar şerefler sahada , Barışlar Alperler Hasanlar Ferdiler Tribünde , Optik Başkan Sette Cesur Yürek Kalemini almış basın tribünü ' nde MAc BAslamak Üzere... | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|