|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 16
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Avusturya’da İlk Rakip Schalke 04 25.07.2008 11:24 Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını Avusturya’da yaptığı kampla sürdüren Futbol Takımımız, ilk hazırlık maçını yarın (26 Temmuz) Schalke 04’le oynayacak. TSV Stadion’daki karşılaşma Türkiye saati ile 20.00’da başlayacak. Avusturya’daki ilk hazırlık maçında Bundesliga ekiplerinden Schalke 04’le karşılaşacak olan Ekibimiz, daha sonra Maccabi Haifa ve Kocaelispor ile de hazırlık maçları yapacak. Beşiktaş-Schalke 04 arasındaki mücadele D Smart 7. kanaldaki Futbol Smart’tan yayınlanacak.
__________________ BİZİ YENMİŞ OLABİLİRSİNİZ AMA BİZ ŞEREFİMİZLE YENİLDİK SİZİN GİBİ ŞEREFSİZLİKLE KAZANMADIK HEM DAHA BUNUN İNÖNÜ'SÜ VAR | ||
| | |
| | #2 | ||
| σΠμ® ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 13 ![]() ![]() ![]() | başarılar dilerim | ||
| | |
| | #3 | ||
| alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | şimdi lige hazır olup olmadığımız,eksikliklerimiz ortaya çıkar | ||
| | |
| | #4 | ||
| Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 7 ![]() | hadi bakalım...
| | #5 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | hazırlık maçı dediğin böyle olacak işte bizde göreceğiz nedir ne değildir inşallah iyi bir oyun oynayıp yeneriz almanları | ||
| | |
| | #6 | ||
| SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | inşallah yeneriz
__________________ Bu alemi biz yazdık diğerleri kopya çekti | ||
| | |
| | #7 | ||
| AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | yaw ben schalke yi çok seviodum yaa... ![]() ![]() ![]() yenilmesi için dua etcem $imdi..... ![]() ![]() ![]()
__________________ HayatıMdaki her şEyi seSsize alıYoruM.. geLMEdiğiN hEr aN.. geldiN mi diYe sıçraYıp.. yüreĞim ağzıMa geLSin diYe.... ![]() | ||
| | |
| | #8 | ||
| CARSI 71 ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | kartalima basarilar yarin allah izin verirse bende orda olup takimimi destekleyecegim...
__________________ --HERKES SEVER BIZ TAPARIZ--- ÜMITLERIN TÜKENDIGI YERDE KARTAL´IN KUDRETI BASLAR, | ||
| | |
| | #9 | ||
| fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Schalke maçı gerçek performansımızı görmemiz açısından iyi bir sınav olacak.Yalnız Ertuğrul Sağlam yedek ağırlıklı kadro ile maça çıkarsa şaşırmam.Yine d-smart gösterecekmiş maçı..Hazırlık maçlarını bile şifreli kanala koyuyorlar ya yazıklar olsun diyorum...Başarılar Beşiktaşım...
__________________ ŞAMPİYONLUK HASRETİYLE ÇOK ÇİLE ÇEKTİK GECELERİ UYUMADAN SABAHLAR ETTİK UÇURUMLARA DÜŞMEDEN TUT ELİMİZİ ŞAMPİYON OL BEŞİKTAŞIM MESUT ET BİZİ!!!!!! | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|