|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Gelecek Maçlarımız Beşiktaşımızın gelecektei macların yer alacagı bolumdur.. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 | ||
| hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 8 ![]() ![]() | hadi inşallah farklı alarak başlıcaz lige ![]()
__________________ | ||
| | |
| | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | bılet sıkıntısı var ben ıspartada n gıdecem ınsallah alırım alamassamda antalya trıbunune gırecem artık
__________________ ÇaRŞı DeDiK Ya uLaNn | ||
| | |
| | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | 650 kişilik kontenjan ayrımışlar zaten minik stad stad bari...bin kişilik yer ayırsaydılar
__________________ öLüMsüZ oLMaN İÇİN yüReĞini Koymak GereK | ||
| | |
| | #24 | ||
| beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 13
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | yenelimde kaç kaç biterse bitsin ama benim gönlümden de 2:1 yeneriz die geçio golleride delgado&nobre atar gbi gelio | ||
| | |
| | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | 2-0 bence..hayırlısı yaa 1-0 sıfır olsun bizim olsun yani..
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] !!!ÇoK Seviyoruz!!! | ||
| | |
| | #26 | ||
| ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | sezonun ilk maçı belli olmaz bizim gibi antalyada sezonu açıyor kendi seyircisi önünde puan almak isteyecektir kapalı bir kutu hayırlısı olsun inşallah kazanırız antalyadan fazla bir umudum yok bu sene ama dediğim gibi sezonun ilk maçı bi gazla bastırılar biraz
__________________ medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” | ||
| | |
| | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | bence 3-0 alırız delgado -nobre- bobo atar inşallah Zapotoncny de oynarsa rakip takıma hiç şans vermiyorum
__________________ CEHENNEM BUZ TUTUNCAYA KADAR BEŞİKTAŞ...... | ||
| | |
| | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | antalya zor bir deplasman bana göre.. ilk haftada bütün takımlar eşit... zor maç olacak, kesin bişi diyemiyorum..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | iiyi bir başlangıç yaprz inş..
__________________ siyah yaşam beyaz ölüm... ![]() siyahın yanına beyaz koyduk yıllardır biz bu renlkere baş koyduk yağmurlarda çamurlarda sıtadları doldurduk beşiktaş sen bizim herşeyimizsin | ||
| | |
| | #30 | ||
| fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Hadi bakalım Cisse'de iyileşmiş çok şükür..Maça gelince ben 3-1 alırız diyorum...
__________________ ŞAMPİYONLUK HASRETİYLE ÇOK ÇİLE ÇEKTİK GECELERİ UYUMADAN SABAHLAR ETTİK UÇURUMLARA DÜŞMEDEN TUT ELİMİZİ ŞAMPİYON OL BEŞİKTAŞIM MESUT ET BİZİ!!!!!! | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|