|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Gündem Dışı Genel internet Geyik vs muhabbetleri. |

![]() |
| | LinkBack (3) | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 6 ![]() ![]() |
selam arkadaşlar işte benim kızım şifo mehmet ile futbol okuluna gidiyor ve 1500 kişinin içersinden as kadro olan ilk 16 ya kaldı ve elemeleri geçti şimdi beşiktaşımızın efsane futbolcusu (jübilesinden 2 tirilyon gelir elde eden mehmet özdilek bu parayı cocuklara harcamıştır.) şimdi de bu 16 cocuk için bir kuruş bile para almadan eğitim veriyor işte beşiktaşlılık budur tabiki birde insanın içinde olacak not videoyu izliyemiyor iseniz link burda YouTube - ÅŸifo mehmet esra özkan
__________________ . Konu varada tarafından (20-05-2007 Saat 11:07 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #2 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | afferin esra kardeşime hem ders hem futbol dişi kartalım ![]() | ||
| | |
| | #3 | ||
selam arkadaşlar şifo mehmet futbol okuluna giden kızımız hocalarınında büyük katkıları ve kendi başarı ve yetenekleri ile marmara üniversitesi bayan futbol takımının ve bayan milli takım hocalarımızda ali hocanin dikkatini cekmiş ve şifo mehmet hocamızda esra özkanı transfer etmek istediğini bildirmiştir burdan mehmet özdilek hocama saygılarımı sunarım bizlere bu ikanı hiç bir karşılık istemeden sağladıı için adam gibi adam ŞİFO MEHMET herşey için teşekkür ederiz
__________________ . | ||
| | |
| | #4 | ||
| junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() | ![]() bu kız bile bazı topçularda iyi top atıyor diyenler olur şimdi ![]()
__________________ 07_junior_07 Benim hiç kaybettiklerim olmadı VAZGEÇTİKLERİM oldu !!! [votka redbull ciğeri doldur nefes alma EFES al ]
| ||
| | |
| | #5 | ||
slm arkadaşlar işte esra şifo mehmet ve şenol hocasından bir hatıra fotoğrafı şifo mehmetin futbolcu kızı
__________________ . Konu varada tarafından (30-05-2007 Saat 02:56 ) değiştirilmiştir.. Sebep: link ucmuş | ||
| | |
| | #6 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bakiden İyi Oldugu Kesin ![]() | ||
| | |
| | #7 | ||
| Süper Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Helalll olsun Esra'ya...
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
| | |
| | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 6 ![]() ![]() | esra özkan şifo mehmet futbol okulundan ayrılırken duygusal anlar yaşandı işte fotoğraflar bu linkte resimlere tıkla tam ekran bak Sifo Mehmet ile Futbol Okulu
__________________ . | ||
| | |
| | #9 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 15
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bravo | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.besiktasforum.net/forum/gundem-disi/28200-sifo-mehmetin-ogrencisi-esra-ozkan/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| YouTube - esra özkan fox tv | This thread | Refback | 05-08-2007 12:20 | |
| YouTube - �ifo mehmet esra özkan | This thread | Refback | 25-06-2007 02:06 | |
| YouTube - şifo mehmet esra özkan | This thread | Refback | 30-05-2007 02:54 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|