|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Gündem Dışı Genel internet Geyik vs muhabbetleri. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
Benim bildiklerimden bi tanesi geceleri ıslık çalınmazmış..
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
| | |
| | #2 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | geceleri sakız çiğnenmezmiş güyaa ![]() | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | kara kediyi görücne sacını tutmak ![]()
__________________ Adam GiBi AdaM ErTuĞRuL SaĞLaM.... | ||
| | |
| | #4 | ||
| junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() | oo saysay bitmez merdiven altından geçme ayna kırma yok cukur üstünden atlama yok yıldız kaydı dilek tut yok dişin düştü yastık altına koy say say bitmez ki ama bence hepside boş sallama ![]() ![]()
__________________ 07_junior_07 Benim hiç kaybettiklerim olmadı VAZGEÇTİKLERİM oldu !!! [votka redbull ciğeri doldur nefes alma EFES al ]
| ||
| | |
| | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | Alıntı:
başkalarına da bıraksaydın![]()
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | |||
| | |
| | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() | daha saysam br 20 tane daha cıkar ![]() kuş pisledi piyango al sanslısın derler evi su bastı hayırlı bir iştir para gelcektir rüyanda deniz gördün para gelcek bol miktarda uuuu baya cıkar daha ![]()
__________________ 07_junior_07 Benim hiç kaybettiklerim olmadı VAZGEÇTİKLERİM oldu !!! [votka redbull ciğeri doldur nefes alma EFES al ]
| ||
| | |
| | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | hooooooooo stop stop. Bizde de var canım 30-40 tane sen bu konuyu kitledin. Bari tümden locked yap kimse yazmasın bişi ![]()
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
| | |
| | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() | tamama tamam bu kadar yeter geri kalanınıda siz yazın artık
| ||
| | |
| | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | ne kaldı ki? ![]()
| | |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | Ayyy yok yok sormadım öyle bişi kalmıştır bişeyler daha tamam tamam ![]()
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|