|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Gündem Dışı Genel internet Geyik vs muhabbetleri. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | DONDURMADAN PORSCHE ÇIKTI!... Panda'nın yaz başında başlattığı kampanyanın çekilişi gerçekleştirildi ve Porsche Cayman otomobili Antalya'nın merkeze bağlı Altınova Beldesi’nde yaşayan ve evlilik hazırlığı yapan çiçekçi 28 yaşındaki Kadir Eren kazandı. Otomobilin anahtarını İstanbul'da düzenlenen törende manken Sinem Güven’den alan Eren, hediyenin kendisine çıktığının telefonla bildirildiğini ancak uzun süre inanamadığını söyledi.Düğün hazırlıkları yaptığını kaydeden Eren, hayatı boyunca şans oyunlarında hiç kazanmadığını ve otomobilin düğün hediyesi olduğunu bildirdi. Ehliyeti olmadığını ifade eden Eren, ilk işinin ehliyet almak olacağını sözlerine ekledi.Şirketten yapılan açıklamada, Porshce Cayman kampanyasının ikinci döneminin çekilişinin 21 Ağustos'ta gerçekleştirileceği ve bu kampanya çerçevesinde ayrıca 4 LG LCD televizyon ve 30 Samsung E 870 cep telefonu hediye edileceği bildirildi. | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | vay be
__________________ Besiktas JK . | ||
| | |
| | #3 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 10 ![]() | şans kapıyı çalınca... | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 7 ![]() | bende labmorghiniyi bekliyorum algidadan ![]() ![]()
__________________ No Game | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | şans bu işte bende olmayan ![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #6 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 100 tane yollasam oyuncak araba bile çıkmaz bana.hayrını görür inşallah. | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|