|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Gündem Dışı Genel internet Geyik vs muhabbetleri. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | 1200 METREDEN YERE ÇAKILDI, ÖLMEDİ!.. Slovakya’nın orta kesimlerindeki Lucernec yakınlarında, paraşütü açılmayan bir kişi, 1200 metreden yere çakılmasına karşın ölmedi. Pravda’nın internetteki sitesindeki (Pravda.sk - Homepage.) haberde, 33 yaşındaki adamın, kalçası dahil vücudunda çok sayıda kırıklar olduğu, ancak hayati tehlikesi bulunmadığı bildirildi. Haberde, ilk kez atladığı ve deneyimsizlikten yedek paraşütünü de açamadığı sanılan adamın, şans eseri spiraller çizerek düştüğü ve bunun da düşme hızını azaldığı, bu yüzdende hayatta kalabildiği kaydedildi. Helikopterle en yakın hastaneye kaldırılan acemi paraşütçünün, eşinin gözleri önünde yere çakıldığı ve şokta olduğu, bununla birlikte başına neler geldiğinin bilincinde olduğu belirtiliyor. | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | 9 canlıymış herif allah korumuş
__________________ TÜRKİYE KUPASI SADECE TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE YAŞAYANLARINDIR. | ||
| | |
| | #3 | ||
| Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | | ||
| | |
| | #4 | ||
| Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | öldürmeyen allah öldürmüyo işte yapacak bişi yoq ![]()
__________________ Deniz Değil Ki Bu Yürek Öfkesini Kayalara Çarpsın... | ||
| | |
| | #5 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | İlginc Ötesi.. | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | Allah korumuş. Geçen de ben bi haber okudum gazatede. Adam kaza yapıyo ölmüyo. Ambulansla giderken ambulans kaza yapıyo öyle ölüyo. Bu da değişik bişeydi.
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
| | |
| | #7 | ||
| junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() | vay beeee
__________________ 07_junior_07 Benim hiç kaybettiklerim olmadı VAZGEÇTİKLERİM oldu !!! [votka redbull ciğeri doldur nefes alma EFES al ]
| ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 7 ![]() | öldürmeyen Allah öldürmüyor ![]()
__________________ No Game | ||
| | |
| | #9 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | vade dolmazsa dolmuyo valla.geçmiş olsun. | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |