|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Gündem Dışı Genel internet Geyik vs muhabbetleri. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Arkadaşlar besıktasforum.net ailesi olarak buyuk bir kitleyi olusturuyoruz...Boyle buyuk bi kitle olarak bir organizasyonda hep birlikte beşiktaşımıza destek olmayı oneriyorumm...Ornekse bir tarıh belirleyelim ve bu tarihte Beşiktaşımın macında ona yurekten destek olalımm...Bu konuyla ilgli goruslerinizi bekliorumm...Deişik fikirlere açıgımm....
__________________ ''BURASI BEŞİKTAŞ ALAYINA GİDER ... UĞRAŞMA BİZİMLE ŞŞŞşşşşiiiiİİİiişşşşş...BU HAYAT DEDİĞİN ELBET BİR GÜN BİTER AZRAİL'İN BİZİZ ....'' ( to be continied ) | ||
| | |
| | #2 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | mantıklı ama cok ksının bıraraya gelcegını sanmıyorum. | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 15
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | çok güzel bir düşünce
__________________ Ölüm Ne Zaman Ve Nerde Gelirse Gelsin, Mezarıma Siyah Beyaz Güller Atılacaksa, Mezar Taşıma BEŞİKTAŞ Yazılacaksa, Öyle Ölüm Hoş Gelmiş Sefa Gelmiştir. | ||
| | |
| | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 7 ![]() | cogunluk boole dsunurse bu iş olmaz tabii...Bence yıkıcı olmayalım arkadaslar yapıcı olalımm...
__________________ ''BURASI BEŞİKTAŞ ALAYINA GİDER ... UĞRAŞMA BİZİMLE ŞŞŞşşşşiiiiİİİiişşşşş...BU HAYAT DEDİĞİN ELBET BİR GÜN BİTER AZRAİL'İN BİZİZ ....'' ( to be continied ) | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | çok ii düşünce inşallah herkese uyarrr
__________________ | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 8 ![]() ![]() | abi 7000 kişiyi toplama çok zor.tarih olarak bir kişi diğerine uymaz. sen 1000 kişi topla ben kafayı kazıtırım. ![]() | ||
| | |
| | #7 | |||
Tecrübe Puanı: 7 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ''BURASI BEŞİKTAŞ ALAYINA GİDER ... UĞRAŞMA BİZİMLE ŞŞŞşşşşiiiiİİİiişşşşş...BU HAYAT DEDİĞİN ELBET BİR GÜN BİTER AZRAİL'İN BİZİZ ....'' ( to be continied ) | |||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 8 ![]() ![]() | hımmm. ben gelemem abi. Gelecek olursam o tarihi bana göre ayarlamanız lazım. yani iş sorun. ![]() | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | dogan garanti olan biri varsa benım cunku kombineeliyim ![]() | ||
| | |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 7 ![]() | ayıpsınn seercann...Bi toplanablsekk zatenn olcak bu iştee birlik yokk baksanaa yada millet vurdumduymazz...
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|