|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Gündem Dışı Genel internet Geyik vs muhabbetleri. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | BAZEN SOĞUK BİR TAŞIN ÜSTÜNDE OTURUP "NE YAPMALIYIM" DİYE DÜŞÜNÜR İNSAN BİLİR ASLINDA BİR ADIM SONRASI YAŞANACAKLARI "BEYAZ MI SİYAH MI" DİYE SORGULAMADAN DA EDEMEZ KENDİNİ YİNE DE YAĞMUR YAĞAR...TAŞIN ÜSTÜNDE ISLANIR İNSAN KAR YAĞAR... ÜŞÜR ORALARDA YALNIZDIR İNSAN KELEBEK UÇSA DA...ÇİCEK AÇSA DA... AŞIK OLSA DA...TERKİ-İ DİYARA VARSA DA... KİM DELEBİLİR Kİ O KOCA GÜÇLÜ YÜREĞİ BİR BAKIŞ...BİR DURUŞ...BİR SÖZ... AĞLAR İNSAN...HIÇKIRARAK HEMDE AĞLAR GÜNEŞ DOĞAR...GÜN BATAR... SUSAR...SUSAR...SUSAR... OYSA İÇİNDE ÖYLE BİR SIZI VAR ÖYLE BİR SIZI VAR VAZGEÇER İNSAN AMA ORADA O TAŞIN SOĞUNDA FARKINA VARIR...VARIR Kİ YAŞAM ANLAMLIDIR GÜLÜMSER İNSAN... SEVER...O SÖZLERİ BENİMSER VE GİTMEZ İNSAN BEKLER...SABR EDER... %100 sinem
__________________ Bazı ölümler uzun, Bütün hayatlar ÇARŞI'ymış!!!! | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Feb 2006 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 5 ![]() ![]() | yüreğine saglık | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Ya sinem güzel olmuş ta valla ben bişi anlamadım ya ne ruhsuz bi adamım ben valla iğreniyorum kendimden ![]() | ||
| | |
| | #4 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
cok güsel olmus sinos eline saglık ama dikkat et kerem gormesin yoksa affetmes![]() | ||
| | |
| | #5 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | YALNIZDIR İNSAN KELEBEK UÇSA DA...ÇİCEK AÇSA DA... AŞIK OLSA DA...TERKİ-İ DİYARA VARSA DA... KİM DELEBİLİR Kİ O KOCA GÜÇLÜ YÜREĞİ BİR BAKIŞ...BİR DURUŞ...BİR SÖZ... AĞLAR İNSAN...HIÇKIRARAK HEMDE AĞLAR GÜNEŞ DOĞAR...GÜN BATAR... SUSAR...SUSAR...SUSAR... ... OYSA İÇİNDE ÖYLE BİR SIZI VAR YAŞAM ANLAMLIDIR GÜLÜMSER İNSAN... SEVER...O SÖZLERİ BENİMSER VE GİTMEZ İNSAN BEKLER...SABR EDER... Bu bölümler tam başak burcu özelliği Çok güzel olmuş..... | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | fehmi burcum başak ![]()
__________________ Bazı ölümler uzun, Bütün hayatlar ÇARŞI'ymış!!!! | ||
| | |
| | #7 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Konu fehmibjk tarafından (24-05-2006 Saat 19:45 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
| | #8 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | sino eline yüregine saglık | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | sınem yuregine saglık
__________________ YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Okumam yazmam yoktur imza icin parmak bassam | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|