|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Gündem Dışı Genel internet Geyik vs muhabbetleri. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 2 ![]() |
Evet biliyorum resim birseye benzemiyor; çinlilere ozel yazilmis zaten ... Gecmis yillarda yapilan savaslarda cinlilerin kullandigi sifreleme yontemi daha sonra guvenlikcilerimiz tarafindan ogrenilmis yaziyi okumak icin gerekli tek sart 1 cift cekik goz .. eger cekik gozunuz yoksa siz kendiniz cekin gozlerinizi arkaya dogru ve yaziyi okuyun ... ![]() __________________ "Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek." Mustafa Kemal ATATÜRK CELLAD OLACAK YİĞİTLER İZDİHAMLARLA ÖLDÜ, ELDE MISIR VE KOLA BÜTÜN ARENA DOLDU, BU İNFAZ GÜNÜ TÜRK'E KUTLU BİR BAYRAM OLDU, İŞTE DİVAN KURULDU VE SEHPAYI BOYLADIN. NÜKREDİT DERLER BANA DÜŞ DEĞİL ATİDİR BU GERÇEK ÖZGÜRLÜK İÇİN ZORUNLU KATİDİR BU ATANIN HİCABINDA GAFLET DEDİĞİDİR BU LAKİN SONUN BELLİYDİ İŞTE İŞTE İPİ BOYLADIN NECE BEDDUA ALDIN HALA DAHA DOYMADIN!!! Suskunluğum Asaletimdendir,Her Lafa Verecek Cevabım Var, Ama Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye, Birde Lafı Söyleyne Bakarım ADAM Mı Diye! TÜRK'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR!![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #2 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | okuyamadım yafffffffff =(
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | inadına beşiktaş eziklere ölüm yazıyor ![]() ![]() eheheh ben buldum ben buldum | ||
| | |
| | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | hade beee sallamaa
| | |
| | #5 | ||
| alayından geliyorum ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() | doğru valla kadir dikkatli bakınca öyle ![]() bende gördüm ![]()
__________________ mutluyum,mutlusun,mutlu..:D | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | yaa dikkatli baksana arzucuğum yaa sende okuyacaksın ![]() ![]() ![]() | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | birşeyler yazıyo gibi ama okuyamadım
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | ||
| | |
| | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | gosum bosulcak beee
| | |
| | #9 | ||
| Die_4_You ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() ![]() | evt çok rahat anlaşılıyor
__________________ ѕα∂є¢є вαηα вαк, вαηα уαℓαη ѕöуℓєує¢єкѕєη öη¢є gözℓєяιмℓє αηℓαş, αη¢αк вυ кσмρℓσ вєηι уıкαвιℓιя, ∂αуαη∂ıgıм ∂єѕтєкℓєя ∂єνяιℓιя... ![]() | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|