|
| | #21 | ||
| ATAM İZİNDEYİM ![]() | ya evet internetten bakmadığım site kalmadı.. kıyafet desek beden uymaz, elektronik cihaz istemiyor... yüzük olayında ise parmak numarasını bilmiyorum. şöyle hem kullanışlı, hem uygun fiyatlı ne olabilir kii ![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #22 | |||
| ATAM İZİNDEYİM ![]() | Biz vazgeçtik meriç taşlar alerji yapıyormuş annemde sordum ben ![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #23 | ||
| Moderator ![]() | he valla hele pırlantalar hem bnm cüzdana alerji yapıyo hemde annemin parmagına ![]()
__________________ Eros Aşkı Benden Ögrensin... 3 Hece 8 Harf Onun adı Sadece BeşiktAŞ-K.... Kolpa Aşklara Kapalıyım... | ||
| | |
| | #24 | |||
| Moderator ![]() | ![]()
__________________ Eros Aşkı Benden Ögrensin... 3 Hece 8 Harf Onun adı Sadece BeşiktAŞ-K.... Kolpa Aşklara Kapalıyım... | |||
| | |
| | #25 | ||
| ATAM İZİNDEYİM ![]() | tabi cnm bizim sıkıntımız para değil.. annemizin sağlığı için istemiyorus... yoksa 5 taş yüzükten ne olcak ![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #26 | |||
| Moderator ![]() | ![]() yok mu annelerine alıcakları hediyeleri bizle paylasıcak arkadaslar...
__________________ Eros Aşkı Benden Ögrensin... 3 Hece 8 Harf Onun adı Sadece BeşiktAŞ-K.... Kolpa Aşklara Kapalıyım... | |||
| | |
| | #28 | ||
| Süper Moderator ![]() ![]() | mutfakla ilgili bişey alırsam eminm süper mutlu olur,dışarıya çıkmak lazım :P
__________________ Yaklaş Bana Yanmassın!...Yansanda O Senin İçinde Yangın... Şu An Aklına Düştüm, Aklın Yolu Birdir Dedim Yürüdüm... Mevzum Nedir Anlarsın, Arzum Sana Yalvarsın... Şu An Kendimi Gördüm, Küçüldükçe Küçüldüm.... Eyvah!... | ||
| | |
| | #29 | ||
| Moderator ![]() | olurmuki be nuran
__________________ Eros Aşkı Benden Ögrensin... 3 Hece 8 Harf Onun adı Sadece BeşiktAŞ-K.... Kolpa Aşklara Kapalıyım... | ||
| | |
| | #30 | |||
| ATAM İZİNDEYİM ![]() | ya kendi kullanacağı şahsi birşey istiyorum.. genel kullanıma kapalı ![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |