|
| | #1 | ||
![]() | Arkadaşlar Selam, Malumunuz anneler gününe sayılı günler kaldı. Ve ben hala anneme ne hediye alacağıma karar veremedim. ![]() hediye alan varsa ne aldığını, almayanlar ne alacağını burada paylaşırsa benim gibi kararsızlar da fikir edinmiş olur.. desteğinizi bekliyorum ![]()
__________________ ![]() Yaşarken kalbimde, ölünce kabrimdesin B J K | ||
| | |
| | |
| | #2 | ||
| Moderator ![]() | valla aynı sorun bende de var ne alsam diye düsünüyom kara kara ![]()
__________________ Eros Aşkı Benden Ögrensin... 3 Hece 8 Harf Onun adı Sadece BeşiktAŞ-K.... Kolpa Aşklara Kapalıyım... | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() | pööff.. geçen sene aldığım LCD ekran televizyonu kafama atıyordu az kalsın ) "sözde bana hediye almış, hepinizin kullandığı şey bana alınmış birşey değildir" demişti )şimdi şahsına ne alabilirim onu düşünüyorum
| | |
| | #7 | ||
| tek aşkı beşiktaş ![]() | uzun zamandır pike takımı istiyordu bende gezerken tesadüfen çok şık bir takım gördüm ve aldım kullan diyorum hayır temizlik yapmadan sarmam diyor ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() GÜLERSEM SEVİNCİM AĞLARSAM GÖZYAŞIM ÖLÜRSEM TOPRAĞIM (TEK AŞKIM BEŞİKTAŞIM) | ||
| | |
| | #8 | ||
| Yardımcı Admin ![]() | ama bak 5 tek taş alana 1 tek taş bedavaymış,süper kampanya değil mi ![]()
__________________ | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() | hee bak o zaman olur
| | |
| | #10 | ||
| Moderator ![]() | topluca gitsek indirim yaparmı abim ![]()
__________________ Eros Aşkı Benden Ögrensin... 3 Hece 8 Harf Onun adı Sadece BeşiktAŞ-K.... Kolpa Aşklara Kapalıyım... | ||
| | |
| | |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |