|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Gündem Dışı Genel internet Geyik vs muhabbetleri. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| şǻЋяυт ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 2 ![]() |
işte bu taş Peygamber efendimiz (S.A.V) gök yüzüne yükselirken miraç gecesi o taş üzerinden gökyüzüne çıkyormuş.o taş'dan yardım almış inerken taşa dur demiş taş o şekilde durmuş ve kıyamete kadar o şekilde kalacakmış.insanlar korkmasın diye şimdi taşa destekle duruyor görüntüsü vermişler ama o taş desteksiz duruyor..işte o taş ![]()
__________________ ... | ||
| | |
| | #2 | ||
| şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Allah'ım Sen Büyüksün Yarabbim...
__________________ Anne Benim Koşmam Gerek İstemiyorum Pilav Yapmak Sana Birde Torun Gerek İstemiyorum Çocuk Bakmak Anne Ben Aşka İnanmam Önce Aşık Olmam Gerek... | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | allah razı olsun bilmiyodum bu taşı | ||
| | |
| | #4 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() ![]() | Bir konunun muallakta kalması diye kullandığımız tabir buradan gelir. Muallak boşluk anlamına gelir. Bu taş muallak taşıdır. Peygamber efendimizin miraç gecesi göğe yükselip yaradan ile meşk ettikten sonra yere önerken kullandığı taşa emretmesi üzerine taş öylece muallakta kalmıştır.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + Biz Karagümrük'lüyüz... ĄĪΜǻďãŋ џĕŖêЪїℓΜĖķ ... ![]() Konu SahEmre tarafından (08-09-2008 Saat 15:07 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tşkler Sahemre modum sanada verdıgın bılgı ıcın tskler ![]()
__________________ Besiktas JK . Konu OnuR tarafından (08-09-2008 Saat 15:28 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #6 | ||
| Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | bilgi için teşekkürler bilmiyordum valla şaşırdım tabii işin içinde hazreti peygamberimiz(s.a.v)varsa hiç bişey mucize,imkansız değildir bu da bir gerçek..
__________________ BİR SEVDAYSA HAYATIN ANLAMLI KILAN...BEŞİKTAŞ ULAN !!! | ||
| | |
| | #7 | ||
| Asi Ruh ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 6 ![]() ![]() | ilginç bir bilgi oldu benim için.Teşekkürlerr
__________________ | ||
| | |
| | #8 | ||
| - Haykolik - ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 9 ![]() ![]() ![]() | emre abi ve esma bilgiler için teşekkürler yeni öğreniyorum vallahi
__________________ Beşiktaşlıyız Beşiktaş Laylaylaylaylaylaya Anlayamaz Kimse Bu Aşkı | ||
| | |
| | #9 | ||
| 4 - 5 Çilek ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | teşekkürler bilgilendirme için...
__________________ NeYSeNe....KiMeNe.... | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|