|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Gündem Dışı Genel internet Geyik vs muhabbetleri. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() |
Bana avatarını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. ******* Bugünün topicini yarına bırakma. ******* Üyeye bela gelmez admin kızmadıkça, Admin sinirlenmez üye azmadıkça.... ******* Admin üyenin halinden anlamaz ******* Admine üye banlamak kolay gelir ******* Çoklu moderasyon yap, denize at ******* super moderatör deyip geçme, onunda kalbi var ******* Ayağını, üyelik seviyene göre uzat ******* Yanlıs Açılmıs Basliga. Moderator Karışır ******* Aç Kullanıcı Başlık Açmaz ******* Admin Süpermod'tan üstündür ******* Ben adminin zeki,çevik,ahlaklı ve banlamayanını severim... ******* damlaya damlaya seviye artar ******* üye üye'den üstündür ******* admin ağaca çıksa,üye'de dalına çıkar ******* üye admine küsmüş adminin habarı olmamış.. ******* ummadığın uye baş yarar ******* ağlarsa admin ağlar gerisi yalan ağlar ******* alma üyenin ahını çıkar aheste aheste ******* avatar birbirine baka baka kararır.. ******* mod sana söylüyorum, admin sen anla...
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hehehehhe eline sağlık kardeş ![]()
__________________ Besiktas JK . | ||
| | |
| | #3 | ||
| RoCKeR eaGLe ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | ummadığın uye baş yarar cok dogru bi laf ![]()
__________________ aNTiCiNCoN ! | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | paylaşım için sağol güzel
__________________ Allah Affeder; ÇArşı Affetmez!!! | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | hepsi birbirinden güsel valla ![]() eyvallah kardeş paylaşım için Ayağını, üyelik seviyene göre uzat buda güsel ![]() ![]()
__________________ Adam GiBi AdaM ErTuĞRuL SaĞLaM.... | ||
| | |
| | #6 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | saolasin bjkemre super paylasim koptum gene ![]() | ||
| | |
| | #7 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | züper yaaa gülmekten öldüm resmen ellerine sağlık devamını 4 gözle beklioz | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | admine üye banlamak kolay gelir bu manyakmış valla
__________________ SİYAHIN ZİNDAN OLSUN BEYAZIN AYDINLIK HERKESE NASİP OLMAZ BEŞİKTAŞK'LILIK SESİMİZ ÇIKMIYORSA FUTBOLU BİLMEDİĞİMİZDEN DEĞİL GELECEĞE YATIRIM YAPTIĞIMIZI BİLDİĞİMİZDENDİR.... | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | hhehehehe güzel. sağol... ![]() | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|