|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Gündem Dışı Genel internet Geyik vs muhabbetleri. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() |
Aşağıdaki yazının önce tamamını,sonra da büyük harfle yazılmış satırları okuyun.Karşınıza çıkan iki farklı insanı görünce epeyce şaşıracaksınız! BABA GÖNDERDİĞİN PARA İLE gül gibi geçiniyorum fazlasını NE YAPABİLİRİM? HİÇ DÜŞÜN- me beni şikayet ettiğimi gör- DÜN MÜ BU ŞARTLARDA daha fazlasını isteyemem; BU PARA İLE OKUMANIN çaresi var.Ama fazla göndermenin ZORLUĞUNU,HATTA İMKANSIZ olduğunu biliyorum.tek düşüncemin sizler OLDUĞUNU BİLMELİSİNİZ.İHTİYAÇLARIMI kısmen aldım.Noksanlarımı TAMAMLAMAK İÇİN DE YETERİ KADAR PARA var.Para değil,bol mektup GÖNDERİN BANA.UNUTMAYIN,DÖRT GÖZLE mektuplarınızı ve güzel haberlerinizi BEKLİYORUM.SELAMLAR.
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
| | |
| | #2 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 8 ![]() | süper olmuş.... ![]() ![]()
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | valla mükemmel ya ![]()
__________________ Besiktas JK . | ||
| | |
| | #4 | ||
| RoCKeR eaGLe ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | vay harbi guzelmıs ![]()
__________________ aNTiCiNCoN ! | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | daha önce okumuştum saol yinede... | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 15 ![]() ![]() ![]() ![]() | ilginc ve guzel | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | çok eskiden eski oturduğumuz mahallede halk ekmek bayisinin arkasınada buna benzer bi yazı yazmışlardı ama bundan daha bombaydı. ordaki hikayede adam mahalledeki bi hatuna böyle yazmıştı.hepsini okuyunca abla çekiyo,büyükleri okuyunca hatuna yapmadığı kalmadığını anlamıştık. ama buda güzel ![]()
__________________ onur gurur kartal budur | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|