|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Gündem Dışı Genel internet Geyik vs muhabbetleri. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 3 ![]() |
GERÇEKTEN ÇOK HOŞUMA GİTİİİ Bİ OKUYUN > > >>Herkesin (haksiz bir sekilde) kullandigi bir ifadedir "Angut". > > >>Birisi bir salaklik yapinca, bi laftan anlamayinca, böle bos bos bakinca hemen Angut >>>>musun" der günümüzün insani.. Angut'un aslinda bir kus oldugunu bilmeyen >>>>bir >>>>ton "Angut!" var ülkemizde.. Angut kusu esi öldügü zaman (yanina o anda >>>>baska bir yirtici hayvan veya bir insan gelse dahi) gözlerini bir >>>>dakika bile esinin ölüsünün üstünden ayirmadan, o da ölene kadar onun > > >>bas ucunda >>>>bekler.. Iste bu canlinin yaptigi en büyük > > >>"Angut"luk budur.. > > >>AyricA > > >>bu >>>>olay bütün Angut kuslari için geçerlidir, arada bir görülen > > >>birsey >>>>degildir. >>>> Çok ürkek bir hayvan olmalarina ragmen > > >>esinin ölüsünün basinda >>>> bekleyen >>>>Angut kusuna elinii > > >>uzatsaniz dahi oradan kaçmaz.. >>>> >>>>Hani derler ya "Angut gibi > > >>bakmasana lan".. keske herkes Angut > >>>>gibi > > >>>>bakabilse deger > > >>verdiklerine.. Bundan sonra bazilarina "Angut" > > >>demeden > > >> > > >> > > >> > > >> >>>>önce >>>>bir kere daha düsünün.. Bir "Angut" bile olamayan o > > >>kadar çok > >>>>insan var >>>>ki >>>>artik günü | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | eyvallah kardeş..artık bende düşüncem--gerçi pek kullanmazdım o lafı ama--söylerken..
__________________ ALAYINA İSYAN FORZA BEŞİKTAŞ !! | ||
| | |
| | #3 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | ben biliodum yha babam bazen bşze derdi )) bi de bizimkiler dizisinden biliorum ))) nese işte bi gün şans eseri bi belgeselde izlemiştim öle yhaniii | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | bunu biliyodum çeşke herkes angut olsa kardeslerim ![]()
__________________ BEŞİKTAŞ-bana babamdan kalan miras değil,oğluma olan borcumdur... ÖZGÜR KARTALLAR | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | olsun genede angutluk yapmamk iyidir bazen ![]()
__________________ Besiktas JK . | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | Ben Hayvan Olsaydım Ayı Olmak İsterdim Ama Kendimi Tilki Görüyorum.. Keşke Bi Angut Olabilsem.. Ama Tavuk Gibi Yatıyorum..
__________________ Ben Giderim Adım Kalır Dostlar Beni Hatırlasın.. | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|