|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Gündem Dışı Genel internet Geyik vs muhabbetleri. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() |
Fransa hava kuvvetlerinden emekli eski pilot ve yüksek irtifa paraşütçüsü Michel Fournier (63), 40 kilometre yüksekten dünyaya gerçekleştireceği atlayışını önümüzdeki ay yapmayı planlıyor. Atlayış ekipmanı stratosferik bir balon ve onun taşıdığı gondoldan oluşuyor. Fournier atlayışı 2002 ve 2003’ün Ağustos’unda da denemiş, ancak hava koşulları ve taşıyıcı balon problemlerine takılmıştı. Kaynak:Star Haber
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
| | |
| | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() | Ne manyak adamlar var değil mi? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | Ule Git İbadetini Yap Gelmişsin 63 Yaşına Neyine 40 Km den Atlamak Senin ![]()
__________________ Ben Giderim Adım Kalır Dostlar Beni Hatırlasın.. | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arıza mıdır ya..atladın nolcak ![]()
__________________ Besiktas JK . | ||
| | |
| | #5 | ||
| RoCKeR eaGLe ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | o yasa geldıgımızde belki bizde yapariz bea ![]() ![]()
__________________ aNTiCiNCoN ! | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | adama bakın kaçıncı deneyişi,başarsa da rahatlasa bari yoksa gözleri açık gidecek.
__________________ Beşiktaş'ım hayat sensin,dünyam sensin,her şey sensin... Gelecekse tüm acılar biz hazırız senden gelsin... | ||
| | |
| | #7 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | walla dunyada yasiyoruz boyle seylere sasirmamamiz lazim birgun yerinden ziplayarak uzaya gitmek isteyeni gorurseniz sasirmayin ! | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | aman dedem türbülansa girmez inşallah ![]() başarılar dedecim ne diim sana | ||
| | |
| | #9 | |||
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | |||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|