|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Haberler Bu Bölümde Gündem Yaratan Haberler Tartışılır. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| - Haykolik - ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 9 ![]() ![]() ![]() | ![]() Oscarlı CAHİL güzel 21 Ocak 2008 Pazartesi 09:34 Oscarlı güzel yıldız coğrafyadan çaktı. Türkiye ile ilgili öyle POTLAR kırdı ki akıllara zarar! İstanbul'u, Macaristan'ın başkentiyle karıştıran Charlize Theron, "Türkiye'nin başkenti Budapeşte'ye bayıldım" dedi.. Güney Afrika kökenli ünlü sinema oyuncusu Charlize Theron, kocasıyla birlikte verdiği bir röportajda ilginç bir gafa imza attı. Oscar ödüllü yıldız, röportajında kocası Stuart Townsend ile birlikte İstanbul Film Festivali'ne geldiği dönemde yaşadıklarını anlattı. Theron, buradaki konuşmasında 'Türkiye'ye gittik. Oraya gidince bir araba kiraladık ve Budapeşte'yi gezdik. Budapeşte'ye vardığımızda orası sanki Cannes Film Festivali gibiydi. Daha önce böyle bir şey görmedim' dedi.
__________________ Beşiktaşlıyız Beşiktaş Laylaylaylaylaylaya Anlayamaz Kimse Bu Aşkı | ||
| | |
| | #2 | ||
| Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 7 ![]() | yaa sen istersen pekin de yaaa ![]() ![]() cnm benim![]() ![]() ![]()
| | #3 | ||
| Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | çok tatlı bu kadın yaa ![]()
__________________ | ||
| | |
| | #4 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 17
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | banane onn tatlılıgından duzgun ogrensın konustgnu kulagı duysun ![]() | ||
| | |
| | #5 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | gülermisin ağlarmısın yhaa ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #6 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | YA SAF KADIN BUDAPEŞTEYE HİÇ GİTMEMİŞ HERALDE TÜRKİYE GİBİ OLURMU ORASI BEA ALLA ALLA | ||
| | |
| | #7 | ||
| Süper Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | yha karıştırmıştır olamamaz mı yani ![]() budapeşteyi ikiye ayıran nehir var İstanbulda da marmara denizi ikisini benzetti zahir ![]()
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | ||
| | |
| | #8 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Charlize Theron'a laf yok.. O ne derse o dur başkent : )) Cahil olabilir ama güzel ya önemli olan o : )) | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | gitmediği yer oLup bahsetse hadi neysede insan gittiği yeri karıştırırmı ya =) festivaLin adındandamı haberi yoktu ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|