|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Haberler Bu Bölümde Gündem Yaratan Haberler Tartışılır. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | ||
| şerefe ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | ben alkolik değilim içmeyi seviyorum sadece ![]() kızlar ucuza gitmemiş en azından ya dondurma yerine sakızla kandırsaydı ![]()
__________________ "Ezeli rekabet bu maçtan sonra bitmiştir. Ne zaman Fenerbahçe bizi kalede Alex veya Hooijdonk olduğunda yenerse, ezeli rekabet tekrar başlar." SERGEN YALÇIN ![]() | ||
| | |
| | #12 | ||
| alayından geliyorum ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 9 ![]() ![]() | | ||
| | |
| | #13 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
ya gırgırımız şamatamız iyi de.. bu tip konularda böyle espriler yapmasak hakikaten hoş olmuyor.. bu kızlar bizim kardeşlerimiz, kuzenlerimiz, yeğenlerimiz de olabilir ![]() | |||
| | |
| | #14 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 8 ![]() | Arkadasım Kızlar daha cocuk yasta haliyle kanmıslardır... Yazık kızlara ![]()
__________________ Haklılar şerefler sahada , Barışlar Alperler Hasanlar Ferdiler Tribünde , Optik Başkan Sette Cesur Yürek Kalemini almış basın tribünü ' nde MAc BAslamak Üzere... | ||
| | |
| | #15 | |||
| Asi Ruh ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | Alıntı:
katılıyorum aynen
__________________ | |||
| | |
| | #16 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | allah cezalarını versın boylelerının
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | neyi tartışıyosunuz ya çocuk bunlar daha yaa.. kandırılmaları çok kolay ... ama görüntüye bakılırsa bu formda daha fazla çocuk var...sapığı önce allaha sonra hakimlerimize havale ediyom..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #18 | ||
| - Haykolik - ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 9 ![]() ![]() ![]() | nabalım . 10 tane konu açıyorsun buna benzer . . hepsine yazıklar olsun mu diyelim . benim düşüncem boyledir . | ||
| | |
| | #19 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | | ||
| | |
| | #20 | ||
| Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | en büyüğü 11 yaşında insan olan ilk önce kendisinden utanmalı ya.Bizde böyle kişilerden vatana fayda bekliyoruz.yazık çok yazık 58 sene yaşamış hayattan hiç bir sey öğrenememiş bi insanın bence daha fazla yaşamasına gerek yok bilmem anlatabildim mi?
__________________ ŞU DINMEYEN ARZUYA KARŞI KOYSADA DAĞLAR, ÜMITSIZCE GÖZLERIM SANMAKI HERDEM AĞLAR;VARSINDA HASRET ILE GEÇIVERSIN SENELER, BIZI AYIRAN YOLLAR BIRGÜN YENIDEN BAĞLAR... | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() |