|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 10 ![]() |
| ||
| | |
| | #3 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | heheheh ![]() | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | ehehhe ![]() tşkk..ler | ||
| | |
| | #5 | ||
| Guest
| muahahahahha...ya geçen bi restoranttayız herneyse...işte arkadaşla lavaboya gidecez..herneyse girerken arkadaş yanlışlıkla bayanlarınkine giriyordu ya dur orası bayanlar yazıyo bak dedim herneyse erkeklerinkinin kapısını bi açtık böyle saçlı bişe arkası dönük...dedim yok ya diğeri erkeklermiş diye oraya bi girdim içeride kadınlar bakıyo mehersem ilk girdiğimiz doğruymuş admaın saçı uzunmuş. .dolmuşta da birkeresinde yaşlı amca para uzatıyor yine saçı uzun bi oğlan işte adama arkası dönük..kızım şurdan bi kişi uzatırmısın deid yarıldım ![]() ![]() Konu iLHAN-MANSiZ tarafından (09-12-2006 Saat 04:29 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
| | #6 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | hehehehe tşkrlr
__________________ Gerçek Aşkın Savaşçı Kraliçesi ... Serseri Mayın Gibiyim .. Heran Heryerde Patlamaya Hazır ... RoMeo | ||
| | |
| | #7 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | süper ya nerden bulurusn ![]() ![]() ![]() | ||
| | |
| | #8 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | |||
| | |
| | #9 | ||
| Süper Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | güzelmiş ![]()
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|