|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | Verdiği fetvalar ile gündeme gelen ilahiyatçı Zekeriya Beyaz, daha önce zararlı siteler 'hack'lenebilir sözünün kurbanı oldu. ![]() Sitesi çökertilen Beyaz, “Bunun hesabını nasıl verecekler” diye feryat etti. Beyaz, kızlarla MSN'den konuşmanın oruca tesir edebileceğini söyledi. Kişisel sitesi ve MSN Messenger'daki sohbetleriyle teknoloji dostu bir tavır sergileyen İlahiyatçı Zekeriya Beyaz, zaman zaman teknolojik kazalara da maruz kalıyor. Daha önce MSN'den konuştuğu bir 'hacker'a “Zararlı siteleri çökertmek caizdir. Gazanız mübarek olsun” diye fetva veren Beyaz Hoca, kendi sitesinin 'hack'lenmesiyle şoka uğradı. Zekeriya Beyaz, 'hacker'lar tarafından kaydedilen son MSN görüşmelerinde, sitesini çökerten 'hacker'ın bu kez yanlış yola saptığını savunuyor ve “Böyle yapmaları caiz değil. Ben orada emek vererek bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Yüce Allah ahret günü karşılaştırır bizi. Bunun hesabını nasıl verecek?” diyor. “MSN'de kızlarla konuşmak oruç bozar mı?” sorusuna ise Beyaz, şöyle cevap veriyor: “Duruma göre değişir. Burada niyet önemli. O an içindeki niyetin önemli. Ama bana sorarsan MSN orucu bozmaz.”
__________________ Gerçek Aşkın Savaşçı Kraliçesi ... Serseri Mayın Gibiyim .. Heran Heryerde Patlamaya Hazır ... RoMeo | ||
| | |
| | #2 | ||
| Die_4_You ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() ![]() | zekeriya beyaz komik insan ya msn ne alaka orucu bozmakla anlmadım![]()
__________________ ѕα∂є¢є вαηα вαк, вαηα уαℓαη ѕöуℓєує¢єкѕєη öη¢є gözℓєяιмℓє αηℓαş, αη¢αк вυ кσмρℓσ вєηι уıкαвιℓιя, ∂αуαη∂ıgıм ∂єѕтєкℓєя ∂єνяιℓιя... ![]() | ||
| | |
| | #3 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Off Bu Şaşı Öldürecek Beni Ya ![]() | ||
| | |
| | #4 | ||
| YaSHaR1903 ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | alem adam bu yaw..
__________________ ![]() ADAM GİBİ ADAM ERTUĞRUL SAĞLAM | ||
| | |
| | #5 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | komikmisin? sen zekeriyaa :?
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | yaa bu adamda hiç akıl yok yaa
__________________ SiYaH BeYaZ Her Kez Dost Olamaz... ![]() | ||
| | |
| | #7 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | özürlü beyazz | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 7 ![]() | ![]() ![]() tabee...Cam acmak da abdesti bozuomuşş zatenn ![]() ![]()
__________________ ''BURASI BEŞİKTAŞ ALAYINA GİDER ... UĞRAŞMA BİZİMLE ŞŞŞşşşşiiiiİİİiişşşşş...BU HAYAT DEDİĞİN ELBET BİR GÜN BİTER AZRAİL'İN BİZİZ ....'' ( to be continied ) | ||
| | |
| | #9 | ||
| YaSHaR1903 ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | eğer bozar deseydi yanmıştım ben hepsi gitmişti bi de bunları 61 le çarp ooooo saolasın zekeriyacığım iikide bozmaz dedn ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() ADAM GİBİ ADAM ERTUĞRUL SAĞLAM | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|