|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Giresun'un bir köyünden vatandaslar internet adresi açmışlar. Bu sitede sol menude köyün ölüleri listelenmis. Ölüyü sectiginiz zaman mezarinin resmi karsınıza geliyor. Ve sag tarafta iki imam beliriyor. Istediginiz imami tıklayıp dua okumak istediginiz ölünüze dua okutuyorsunuz. Aglıyımmı Güleyimmi Karar Veremedim | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | valla güzel bi site yapmışlar yanı sanal ortamda mezarlık ziyareti yapıyosun ama kotu yınude kımse mezarlıkları zaiyaret gitmez yanı hem ağlanaak hemde gülünecek bi olay paylaşım için sağol sııla | ||
| | |
| | #3 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() ![]() | Çok oldu bu haber çıkalı, tıklayıp dua okutuyorsun. e-ziyaret ![]()
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + Biz Karagümrük'lüyüz... ĄĪΜǻďãŋ џĕŖêЪїℓΜĖķ ... ![]() | ||
| | |
| | #4 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 9 ![]() | alayına TÜRKİYE ............. ![]() ![]() ![]()
__________________ Haklılar şerefler sahada , Barışlar Alperler Hasanlar Ferdiler Tribünde , Optik Başkan Sette Cesur Yürek Kalemini almış basın tribünü ' nde MAc BAslamak Üzere... | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 7 ![]() | superr yaa yen i duydum bunu..Online mezar ziyaretii walla super ![]() ![]()
__________________ ''BURASI BEŞİKTAŞ ALAYINA GİDER ... UĞRAŞMA BİZİMLE ŞŞŞşşşşiiiiİİİiişşşşş...BU HAYAT DEDİĞİN ELBET BİR GÜN BİTER AZRAİL'İN BİZİZ ....'' ( to be continied ) | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|