|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | Karım ve ben bir evliliği sonsuz yapmanın sırlarini keşfettik... Haftada iki kere, güzel bir restoranta gideriz, biraz şarap, biraz güzel yiyecek... Salı günleri o gider, Cumaları ben... Ayrı yataklarda yatarız... Onunki izmir'de, benimki istanbul'da... Karımı her yere götürürüm... Ama her seferinde dönüş yolunu bulur... Yıldönümümüz için karıma nereye gitmek istedigini sordum... O da "Uzun zamandır gitmediğim bir yer olsun" dedi... Mutfağı önerdim... Her zaman elele tutuşuruz... Eğer elini bırakırsam, hemen alışverişe başlar... Elektrikli blender'ı, elektrikli tost makinesi, elektrikli ekmek kızartıcısı var... Bana diyor ki "çok fazla ıvır zıvır var ve oturacak tek bir yer yok" Ben de ona elektrikli sandalye aldım... Şunu her zaman hatırlayın... Evlilik boşanmanın birinci nedeni... İstatiksel olarak, boşanmaların %100 ü evlilikle başlıyor... Karıma 18 aydır tek bir söz söylemedim... Onun sözünü hiç bir zaman kesmek istemem... Son kavgamız benim suçumdu... Karım bana "televizyonda ne var" diye sordu... Ben de "toz" dedim... alıntı ![]()
__________________ HayatıMdaki her şEyi seSsize alıYoruM.. geLMEdiğiN hEr aN.. geldiN mi diYe sıçraYıp.. yüreĞim ağzıMa geLSin diYe.... ![]() | ||
| | |
| | #2 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | adam mutluluğu yakalayamamış hala arıyo karısı dönüş yolunu bulamazsa oda bulacak mutluluğn sırrını ![]() | ||
| | |
| | #3 | ||
| tek aşkı beşiktaş ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 5 ![]() ![]() | heh tam onlara göre ![]() ![]() :kötü örnek![]() ![]()
__________________ ![]() GÜLERSEM SEVİNCİM AĞLARSAM GÖZYAŞIM ÖLÜRSEM TOPRAĞIM (TEK AŞKIM BEŞİKTAŞIM) | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | hahah koptum ya... ![]()
__________________ BİZİMKİSİ BİR AŞK HİKAYESİ..... | ||
| | |
| | #5 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 9 ![]() | ![]() ![]()
__________________ Haklılar şerefler sahada , Barışlar Alperler Hasanlar Ferdiler Tribünde , Optik Başkan Sette Cesur Yürek Kalemini almış basın tribünü ' nde MAc BAslamak Üzere... | ||
| | |
| | #6 | ||
| Noumaseda ![]() ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | süper yaff ![]() ![]() | ||
| | |
| | #7 | ||
| Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 7 ![]() | güzel... ![]() ![]() ![]() ![]()
| | #8 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Yıldönümümüz için karıma nereye gitmek istedigini sordum... O da "Uzun zamandır gitmediğim bir yer olsun" dedi... Mutfağı önerdim... puhahaha süperdi yaaa koptum ![]() ![]() ![]()
__________________ » кαŋαdιмι кιяdιlαя [ u c α м α d ι м ] αŋŋε ... « » нεяsεyi вilмεк isтεyεиlεя - вυиα gεяεк yσк - " нαddiиizi вiliи yεтεя" !!! « | ||
| | |
| | #9 | ||
| İMansız_26 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | Son kavgamız benim suçumdu... Karım bana "televizyonda ne var" diye sordu... Ben de "toz" dedim... ![]() ![]() ![]() ![]() süperrr tşkrlrrr..
__________________ inadına beşiktaş ! ! ! | ||
| | |
| | #10 | |||
| Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() | |||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |