|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 2 ![]() |
Trafik polisi Temel sarisin bir bayan sürücüyü durdurur ve ehliyetini sorar. Kadin çantasini kucagina alip aramaya baslar; ancak uzun süre geçmesine ragmen bir türlü aradigi seyi bulamaz. Temel beklemekten bunalir ve sabirsiz bir ifadeyle kadina söylenir: -"Hanimfendi, aradiginizi bulamadiginiz anlasiliyor. Üzerinde kendi resminizin oldugu seyi göstereceksiniz, acele edin lütfen." Kadin bu uyari üzerine telaslanir ve kisa bir süre sonra "hah buldum" diye sevinçle çiglik atip çantasindaki makyaj aynasini Temel'e uzatir. Temel aynayi ciddiyetle inceler ve kadina dönüp kibar bir ifadeyle konusur: -"Buyrun belgenizi hanimefendi. Özür dilerim, polis oldugunuzu söyleseydiniz durdurmazdim..."
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş"
| ||
| | |
| | #2 | ||
| 4 - 5 Çilek ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | süperrrr ![]() ![]()
__________________ NeYSeNe....KiMeNe.... | ||
| | |
| | #3 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | puhahahaha ![]() | ||
| | |
| | #4 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 9 ![]() | ![]() 2 side birbirinden
__________________ Haklılar şerefler sahada , Barışlar Alperler Hasanlar Ferdiler Tribünde , Optik Başkan Sette Cesur Yürek Kalemini almış basın tribünü ' nde MAc BAslamak Üzere... | ||
| | |
| | #5 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 6 ![]() ![]() | Hangisi daha akıllı acaba ya ? ![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #6 | ||
| AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | ![]() ![]() .....anlamadığım $eyy temelinde olmadığı $ey kalmadı...$imdi de polis olmu$...![]() ![]() ![]()
__________________ HayatıMdaki her şEyi seSsize alıYoruM.. geLMEdiğiN hEr aN.. geldiN mi diYe sıçraYıp.. yüreĞim ağzıMa geLSin diYe.... ![]() | ||
| | |
| | #7 | |||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 9 ![]() | Alıntı:
Kısacası Temel heryerde ![]()
__________________ Haklılar şerefler sahada , Barışlar Alperler Hasanlar Ferdiler Tribünde , Optik Başkan Sette Cesur Yürek Kalemini almış basın tribünü ' nde MAc BAslamak Üzere... | |||
| | |
| | #8 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | nerden anlıyoruz bu kadının sarışın olduunu konunun adındanmı ![]() nedir bu sarışınların kıskançlardan çektiği ![]() ![]() | ||
| | |
| | #9 | ||
| σΠμ® ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 13 ![]() ![]() ![]() | bunun karikatürünü bizzat ben verdim sözlerle ifade etmen iyi olmuş teşekkürler... | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|