|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| şǻЋяυт ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | 1. Belirti : Ayağınız ıslak ve soğuk. Sebep : Bardak yanlış açıyla tutuluyor. Çözüm : Bardağın ağzı yukarıya gelinceye kadar çevirin. 2. Belirti : Önünüzdeki duvarda lambalar var. Sebep : Zeminde yatıyorsunuz. Çözüm : Vücudunuzu zemine 90° açı yapacak şekilde konumlandırın. 3. Belirti : Zemin bulanık görünüyor. Sebep : Boş bir bardağa bakıyorsunuz. Çözüm : Hemen bardağı sevdiğiniz bir içecekle doldurun. 4. Belirti : Zemin hareket ediyor. Sebep :Sürükleniyorsunuz. Çözüm : En azından sizi nereye götürdüklerini sorun. 5. Belirti : Ne zaman birisi konuşsa kulağınız yankı yapıyor. Sebep :Kulağınızı bardağa sokmuşsunuz. Çözüm : Kendinizi maskara yapmayı bırakın! 6. Belirti : Oda sallanıyor, herkes beyaz giyinmiş ve müzik sanki tekrar edip duruyor. Sebep : Ambülanstasınız. Çözüm : Hareket etmeyin. Uzmanlar gereğini yapar. 7. Belirti : Babanız ve kardeşleriniz yabancı gibi bakıyor. Sebep : Yanlış evdesiniz. Çözüm : Evinizin yolunu sorun
__________________ Kime ne ki ben kimim ?.. Nereye yürüyorum?... Gönlümün bahçesine günde kaç çiçek dikiyorum ?... Aynamın cadısına günde kaç kez selam veriyorum? Evimin hangi odasında ölmek istiyorum?...Bende bilmiyorum ... | ||
| | |
| | #2 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ![]() harika........(konu açılmıştı.. hatta ben açmıştım ) | ||
| | |
| | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | sus laa gomerım seny konumun ortasına sadbnajkdsD :d:mCx D:saOL bıdanem![]() | ||
| | |
| | #4 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | | ||
| | |
| | #5 | ||
| alayından geliyorum ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 9 ![]() ![]() | ![]() süpermiş![]()
__________________ YATCAM KALKCAM YATCAM KALKCAM YATCAM KALKCAM YATCAM KALKCAM YATCAM KALKCAM YATCAM KALKCAM YATCAM KALKCAM YATCAM KALKCAM YATCAM KALKCAM YATCAM KALKCAM YATCAM KALKCAM YATCAM KALKCAM YATCAM KALKCAM YATCAM KALKCAM YATCAM KALKCAM MUTLU OLUCAM;) | ||
| | |
| | #6 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | 4 ve 5 süper ![]() | ||
| | |
| | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | te$kRLér sekerLeR D ::d | ||
| | |
| | #8 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | güzelll emeğe saygıı ![]()
__________________ tek aşk BEŞİKTAŞK | ||
| | |
| | #9 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | süpermiş yha ![]() ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #10 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 6 ![]() ![]() | Alıntı:
Bu nasıl cevaptır böyle ? Bir de decoder alacağım bu yazıları çözümlemek için ![]() Evin yolunu soracak kadar da içilir mi ya ? ![]() | |||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() |