|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Korku Bu Bölümde Korkunç Olaylar Yayınlanır. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | ||
| alayından geliyorum ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 9 ![]() ![]() | umarım ders alması gerekenler almıştr,çok fena yaa
__________________ YATCAM KALKCAM YATCAM KALKCAM YATCAM KALKCAM YATCAM KALKCAM YATCAM KALKCAM YATCAM KALKCAM YATCAM KALKCAM YATCAM KALKCAM YATCAM KALKCAM YATCAM KALKCAM YATCAM KALKCAM YATCAM KALKCAM YATCAM KALKCAM YATCAM KALKCAM YATCAM KALKCAM MUTLU OLUCAM;) | ||
| | |
| | #12 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 10 ![]() | çok kötü ya yazık olmuş
__________________ | ||
| | |
| | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | aman Allah'ım nasıl olmuş öle yaa Allah başlara vermesin çok zor ...
__________________ Görmediğimden değil... Yanımda olsan yine özlerdim.. Ve bil ki bu kadar sevmem senden değil Gitsen benden.. Ben gidişini bile severim.. Aramızda hep aynı fark.. Sen gitmeyi bilirsin Ben sevmeyi.. | ||
| | |
| | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | yaa bune yaaa allah kolaylık versin ailesine ve kızda inş en yakın zamanda iyileşir.Abi akşam akşam moralim sıfır oldu yaa | ||
| | |
| | #15 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | paramparcayım ![]() ![]()
__________________ GELENİ GEÇENİ DELGADO | ||
| | |
| | #16 | ||
| Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 7 ![]() ![]() | daha önce slayt halinde izlemiştim. tüylerim ürperdi | ||
| | |
| | #17 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | çok kötü off yaa | ||
| | |
| | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | güzele 1 sivilce,zengine 1 kıvılcım yetermiş....allah hakkımızda hayırlısını versin.kazayı yapan oğlan vicdan azabı çekiyodur.yazık ![]()
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() |