|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Korku Bu Bölümde Korkunç Olaylar Yayınlanır. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| Süper Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Fotoğraf sanatçısı Joshua Hoffine, çocukluk kabuslarımızı gerçeğe dönüştürüyor... Hoffine, fotoğraflarında asla dijital bir işleme olmadığını, bütün fotoğrafları çekildiği gibi kullandığını söylüyor. Tabi bu görüntüler için "gerçekçi" dekorlar ve modeller kullandığını da ekliyor... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
| | |
| | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
| | |
| | #3 | ||
| 4 - 5 Çilek ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | bazıları gerçekten çok korkutucu ![]()
__________________ NeYSeNe....KiMeNe.... | ||
| | |
| | #4 | ||
| Asi Ruh ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 6 ![]() ![]() | Hakikaten ürkütücü olanlarda war ama güzel fotolar![]() Teşekkürler ![]()
__________________ | ||
| | |
| | #5 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() ![]() | Benim tek çocukluk korkum vardı. Tüm çocukluğum boyunca devamlı gördüğüm bir rüya vardı belki 1000 kere görmüşümdür. Ananemlerin evindne birileri beni kaçırıyordu ve ben kaçmamak için direniyordum, bi çocuk hep aynı rüyayı görür mü ya kanter içinde uyanıyordum.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + Biz Karagümrük'lüyüz... ĄĪΜǻďãŋ џĕŖêЪїℓΜĖķ ... ![]() | ||
| | |
| | #6 | ||
| Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | bende çocukluğumda çivici katilden çok etklilenmiştim adam 16 cm lik çiviyi adamın alnından çakarak öldürüyodu,hem de gece ,uyurkene..sıkıyosa uyu 8-9 yaşındayken ![]()
__________________ BİR SEVDAYSA HAYATIN ANLAMLI KILAN...BEŞİKTAŞ ULAN !!! | ||
| | |
| | #7 | ||
| BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | şimşek cakmasından cok korkardım hala da korkuyorum | ||
| | |
| | #8 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | böle korkularım olmadı rüyamda böle şeyler görünce manyak gibi canavarları kovalardım merak işte ![]() sadece kurbağalardan korkardım sabahlara kadar ağlardım yha hala korkuyorum ama artık ağlamıyorum![]() ![]() ![]()
__________________ EFSANELER YERDE SÜRÜNSÜN KARTALIM GÖKLERDE SÜZÜLSÜN! | ||
| | |
| | #9 | ||
| Die_4_You ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() ![]() | Geçmişim gözümün önüne geldi bir anda ![]() Teşekkürler
__________________ ѕα∂є¢є вαηα вαк, вαηα уαℓαη ѕöуℓєує¢єкѕєη öη¢є gözℓєяιмℓє αηℓαş, αη¢αк вυ кσмρℓσ вєηι уıкαвιℓιя, ∂αуαη∂ıgıм ∂єѕтєкℓєя ∂єνяιℓιя... ![]() | ||
| | |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ![]() Benimki buydu ve hala da bu ![]() Arkamdan gizli iş ![]() ![]()
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|