|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 24
Mesajlar: 22.730
Tecrübe Puanı: 10 ![]() |
Ferrari çok kızgın.. Kendilerine ait araçla ilgili 780 sayfalık teknik data ve tasarım dosyalarının McLaren şef tasarımcısı Mike Coughlan'ın evinde bulunmasıyla patlak veren casusluk skandalıkda FIA ve Dünya Motorsporları Komitesi'nin İngiliz takımına ceza vermemesi Ferrari'yi çileden çıkardı. Perşembe günü Fransa'nın başkenti Paris'te McLaren yetkililerini dinleyen FIA ve Dünya Motorsporları Komitesi dosyaların kötü amaçlı kullanıldığına dair elle tutulur bir kanıt olmadığı gerekçesiyle McLaren'in cezalandırılmasına gerek olmadığı yönünde karar verdi. McLaren ise şef tasarımcı Mike Coughlan'ın işine son verdi. Ferrari konuyla ilgili açıklamasında "Bu kararın doğruluğuna inanmak mümkün değil. Ceza verilmesine gerek duyulmaması bu sporun adaletine vurulan bir darbedir. Burada bir suç işlenmiştir ve en başta bu sporun temel kuralı olan dürüstlüğe aykırıdır. Ortada bir hırsızlık var" dedi.
__________________ | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 19
Mesajlar: 4.846
Tecrübe Puanı: 7 ![]() | haklılar adamalr sonuna kadar oh kanıt yok diolar adamın elinde binlerce belge çıktı ya
__________________ No Game | ||
| | |
| | #3 | ||
| Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 20
Mesajlar: 1.054
Tecrübe Puanı: 6 ![]() ![]() ![]() | Forza Ferrari. Siz çekilin. Bakalım sonra Max Mosley ile Bernie ne edecekler. Sahtekar FIA.
__________________ | ||
| | |
| | #4 | ||
| Süper Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Mesajlar: 15.080
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Adamlar haklılar..
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() |