|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Multi Media BJK mp3 video Resimler. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | |||||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() |
"Başımı alıp gittim de ne oldu!" Türk Spor Basınının duayen isimlerinden Kazım Kanat amansız bir hastalıkla yaptığı yoğun mücadeleden sonra zatürre sebebiyle hayatını kaybetti. Bodrum'daki 'Meleğim' adlı teknesinde LİG TV'ye röportaj veren Kazım Kanat o zaman Ömer Güvenç'e şu açıklamayı yapmıştı: "Ölümden asla korkmuyorum. Tek korkum oğlum ve eşim Sevinç... Bana çok bağlılar. Bensiz ne yapacaklar bilmiyorum..."
| |||||
| | | |||||
| | #2 | ||
| ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() | geride hüzünlü yürekler bıraktı Kazım Kanat... teşekkürler meriç...
__________________ | ||
| | |
| | #3 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() | Topragın bol olsun Ailene de Allah sabır versin ailesine cok baglıymıs ya ...TEsekkürler Abi...
__________________ Haklılar şerefler sahada , Barışlar Alperler Hasanlar Ferdiler Tribünde , Optik Başkan Sette Cesur Yürek Kalemini almış basın tribünü ' nde MAc BAslamak Üzere... | ||
| | |
| | #4 | ||
| İMansız_26 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | allah geride kalanlara sabır versin ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #5 | ||
| Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 5 ![]() ![]() | bugün bugün tvde izliyorum çok üzülyorum tam bi beşiktaşlıydı toprağın bol olsun Allah rahmet eylesin | ||
| | |
| | #6 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() | Rahat uyu Kazım Abi ,bu takım senin için de şampiyon olacak bu sene | ||
| | |
| | #7 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() | Mekanın cennet olsun Kazım Abi... Paylaşımına sağlık Meriç...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |