|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 8 ![]() ![]() |
Konu GoD of WaR tarafından (25-08-2006 Saat 03:55 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | bence İbrahim üzülmez kardeşim takımımızdaki misyonunu tamamladı. ama artık olmuyor ben bu adamı daha fazla takımımızda görmek istemiyorum.
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Deli İbom ! bu takıma çok emeğin geçti kaç teknik adam eskittin kaç sol kanat oyuncusu geldi geçti sen hala yılmadan mücadele ediyorsun. Sen sıkma canını efsanevi oyuncularımızdansın artık. Bir kötü performanla tüm bu yılları silip atmayız... | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Ibo su ahir omrumde bir tek iabetli ortani goreyim isterdim | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2006 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 6 ![]() ![]() | Deli Ibo ! Sol kanatta gercekten cok etkili ve durdurulmasi zor. Bence takimda yer almali. | ||
| | |
| | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | Alıntı:
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | |||
| | |
| | #7 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 8 ![]() ![]() | bence sol kanadı mehmet sedefe bırakmalı ve defansın soluna bir oyuncu alınmalı ! | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Gördünüz mü Deli İbo'mu ? 2 asistle oynadı bu maç . ![]() | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Bir de isabetli orta açsa..
__________________ Biz her dem yeniden doğarız, bizden kim usanası.. | ||
| | |
| | #10 | |||
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | Alıntı:
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | |||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|