|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #41 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | gökhan zan harbiden ii topçu..ii bir defans adamı..takımda ve milli takımda çok ii işler yapacağını düşünüyorum ancak bence de toraman ile birlikte oynarsa daha ii işler çıkartacaklar gibi duruyor..
__________________ ALAYINA İSYAN FORZA BEŞİKTAŞ !! | ||
| | |
| | #42 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 17
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | inanılmaz bir futbolcu çok yararlı | ||
| | |
| | #43 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | türkiyenin en iyi stoperi başka söze gerek yok ! | ||
| | |
| | #44 | ||
| Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 8 ![]() | Ünlü ingiliz takımı Arsenal Gökhan Zan'ın peşinde Arsene Wengerin The Times Gazetesine yaptığı açıklamada sadece Gökhan Zan deil genç yetenekli tüm futbolcuları izliyoruz dediği öğrenildi. Adadaki dedikodulara göre Arsenal'in Zan için Beşiktaş Klübüne 4 milyon euro vermeye hazır olduğu öğrenildi.
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
| | |
| | #45 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 4 milyonmu?? gökhanin degeri 15 milyondan az degil.. | ||
| | |
| | #46 | ||
| Guest
| 4. milyon eruroya hiçbişey alamaz...ya zaten ben karşıyım ibrahim toraman ve gökhan zan'ın bu takımdan gönderilmesine..yerine daha iyisini bulamazlar... | ||
|
| | #47 | ||
| Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 8 ![]() | Katılıyorum bu iki oyuncu önümüzdeki 7-8 sene bu takımda çok ii işler yapabilecek oyuncular bırak 4 ü isterlerse 10 versinler
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
| | |
| | #48 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 4 alırlar satarlar 14 e... | ||
| | |
| | #49 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | böle bi haber takım adına gurur verici ama öyle 4 milyona falan alamzlar gökhanı .... | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|