|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 10 ![]() | umutluyuz kendisinden ![]() | ||
| | |
| | #12 | ||
| Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | İnşallah fos çıkmaz..
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
| | |
| | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Sola ihtiyaç vardı.. bobo ya güzel ortalar bekliyoruz...
__________________ 2-1 de BeşiktaŞlıydım 8-0 dada BeşiktaŞlıyım ![]() | ||
| | |
| | #14 | ||
| Lady Eagle ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | insallah basarili olur
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 17
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | Bugün portekiz basını yıkıomş.Sporting lizbonlu yöneticiler de sözleşme yenileyecektik kaçtı demişler.Aynı tümer olayı gibi.Bu yzdn yönetm skıllılık yaptı... | ||
| | |
| | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | lutfen tumerle tello yu karıstırmayalım acaba hangi tezahuratla tribune cagırılacak cok merak ediyorum ![]()
__________________ Allahın Kayserisi Agaghowa ya imza attırdı, biz ? | ||
| | |
| | #17 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 10 ![]() | Beşiktaş’ın Şilili yıldızı, İstanbul’daki ilk gecesinde, Tao & Frederics isimli mekanın açılışına katıldı, Sergen Yalçın ile ilginç bir diyaloğa imza attı. 01.06.2007 Portekiz’in Sporting Lizbon takımından transfer edilen Rodrigo Tello, ayağının tozuyla İstanbul gecelerine adım attı! Önceki gün Beşiktaş’a resmi imzayı atan Şilili futbolcu, Tao & Frederics isimli sosyetik restaurantın açılışına katıldı. Yıldız oyuncuya, açılışa katılan Sergen Yalçın’ı tanıyıp, tanımadığı soruldu. Tello, “Evet, Sergen’i tanıyorum ve çok beğeniyorum” yanıtını verip, resim çektirmek istedi. Ancak Sergen Yalçın, “Gerek yok fotoğraf çektirmeye. Gelmesin” diyerek Şilili futbolcuyu geri çevirdi. Bu arada Portekiz’de ‘Kaçtı’ yorumları yapılan Tello, “Sporting bana sözleşme teklif etmedi. Şimdi arkamdan söylenti yayıyorlar. Ben hiç kimseyi yüzüstü bırakmam” ifadesini kullandı. | ||
| | |
| | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | UCUR KARTALIMI TELLO UCURRRR!
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
| | |
| | #19 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Sergenin böyle piç tavırları var ![]() | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |