|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #131 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | valla 2 harekinten başka bişi görmedik daha hemen büyüttük göklere çıkardık inşallah iyi olur bazılarının abarttığı gibi 30 m eurolara satarız.
__________________ BeşiktAŞK | ||
| | |
| | #132 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 8 ![]() ![]() | sanki 3 senelik bjk li | ||
| | |
| | #133 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | herkes holoskonn farkını gördü zate o gerçekten büyük bi oyuncu hem werdiğimiz o kdr para bence deydi ( tabii koray gitmese çok iyi olurdu cisse sakat ön libero yok )
__________________ | ||
| | |
| | #134 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Holosko'nun alınmasına, Burak ve Koray'ı izledikçe daha çok seviniyorum. Koray tam bi halı saha topçusu, Burak için zaten konuşmak bile istemiyorum Manisa'da 7 maçta 7 gol atması umurumda bile değil. Büyük takım futbolcusu olmak bambaşka bişey. Holosko olmasa şu an 4. sıraya demirlemiştik. Adam bizi tek başına 20-30 m ileriye taşıyo. Yalnız son hafta Bobo'nun gol atmasıyla sanırım forvet hattı yine Nobre-Bobo'ya dönecek ve Holosko sağ kanada gidecek. Bence bu dizilim özellikle Nobre için çok verimsiz oluyo. Ertuğrul Hoca'nın yerinde olmak istemezdim açıkcası.
__________________ KARTAL GOL GOL GOL!! | ||
| | |
| | #135 | ||
| jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 3 ![]() |
__________________ . .. ... ..... ![]() | ||
| | |
| | #136 | ||
| EVİMİZ İNÖNÜ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | ya arkadaşlar koray hadi yaşlanıyordu da kardeşler burak daha kaç yaşındaki oynatılmıyorki adam gol atsın bence burağa çok büyük haksızlık yapıldı inş geri döner
__________________ ne 10 milyon euro'luk futbolcuya değişiriz bu aşkı nede dünyanın en büyük starlarına bize bu takımı kimse gel tut demedi biz doğuştan bjk'liyiz bu sevdamız ölürkende devam edecek kimse unutmasınki biz bütün dünyanın önümüzde diz çöktüğü türk genciyiz | ||
| | |
| | #137 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | holosko bence aldığı paranın hakkını veriyo çok kalıteli bir futbolcu turkiyenin bence en iyi forvet oyuncusu tabi 2. si bobo
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #138 | ||
| tek aşk beşiktaşk ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | buraktan başlayalım.bjk ye geldiği günden gidene kadar bizi sinir etmekten başka bi işe yaramadı.koray son 2 sezon etkili değildi.holosko adamım benim 5 milyon euro+burak+koray .bence fazla değil.şimdiden bunu kanıtladı.holosko bizden giderse tam juve de oynıyacak.adam.10 milyon dolardan daha fazla bi paraya satıcaz.ama önce bizdeki misyonunu tamamlasın
| | |
| | #139 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 16
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | bu benim görüşüm bence holoskoyu almasaydıkta yabancı kadrosuna daha önemli kişiler katsaydık atıyorum örneğin newcastleden martins
| | |
| | #140 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | burak+koray+5M.Euro fazla durabilir ama birinin sozle$mesi bitiyodu dieri ise cok verimsizdi yani doru bi transfer ve katkisinida herkes goruyo satilirsa klubede geldiginden daha fazla bi miktara gidecegine inaniyorum
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|