|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 17
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | panathinaikos lular baya dalga gecmıstı bunla ınsallah kazma degıldır...ama ne yalan soylıyım sınan engın ve ertugrul kontrolunde yapılan transferden de pek umıdım yok
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #12 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | inşallah hayırlı olur bize faydası dokunur | ||
| | |
| | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | seriç te başarılı olur bence ibrahim üzülmezin yerini çoktan doldurdu güzel futbolu ve sempatikliğiyle çok güzel şeyler yapabilir.. hoşgeldin seriç
__________________ Kimine Göre Adamız, Kimine Göre Yalanız . Hepiniz Rahat Olun Biz Adamına Göre Muamele Yaparız TORAMANCI KIZZZZZZZZZZZZZZ
| ||
| | |
| | #14 | ||
| beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 13
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | yahu onun yaptıklarını ibo da yapar hazırlık maçlarında ki performasının 5 katını ibo yapıo bence yedek olabilir | ||
| | |
| | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | çok kalitesiz oyuncu bence iyi oynayacak diye boşuna ümitlenmeyin üzülmezi arayacağıızz
| | |
| | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Her zzman olduğu gibi Çok acele ediyoruz ..Bence bir izleyelim , BElkide adam bize çok faydalı bir oyuncu olacak ..Umarımda öyle olur ..Ama ben gereksiz transfer diyorum..Orda zıpkın gibi aydınımız var oynar telloyle onlü arkalı a.s
| | |
| | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 17
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | çok tırışka bi adam aynen gönderilse iyi olur yabancı kontenjanı böyle gereksiz bi transferle dolduruldu
__________________ | ||
| | |
| | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | top toplayıcısı olur sprintir dır belki ![]()
__________________ http://www.youtube.com/watch?v=DFO7g0PF3Us | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|