|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() |
arkadaşlar belki çok sevilmedi ama seven nadir kişilerden biriyimdir herhalde nede olsa lakabım runje arkdaşlar runje ile ilgili iyi veya kötü görüşlerini bu topice yazarsanız sevinirim
__________________ kıyamet kopar çöker karanlık allah bizi affetmez çok günah aldık sevenler ayrılmaz bir plan yaptık tüm çarsi cehennemden kombine aldık Konu gator1903 tarafından (11-06-2008 Saat 23:12 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | bi yorum yapacak olan yok mu
__________________ kıyamet kopar çöker karanlık allah bizi affetmez çok günah aldık sevenler ayrılmaz bir plan yaptık tüm çarsi cehennemden kombine aldık | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 7 ![]() | sanırım yok
__________________ No Game | ||
| |
| | #4 | ||
| Gurbetci KartaL ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | afedersiniz ama ikdiribokdan bi kaleciydi iyikide gitti
__________________ ![]() Yorumlarim http://yorum.milliyet.com.tr/UyeYoru...Toprak%20Selim http://benimsayfam.hurriyet.com.tr/h...GurbetciKartal | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | nolmuş güzel kaleciydi sadece bize gelince şansı dönmüş olamazmı açıkcası bende seviyordum
__________________ Kimine Göre Adamız, Kimine Göre Yalanız . Hepiniz Rahat Olun Biz Adamına Göre Muamele Yaparız TORAMANCI KIZZZZZZZZZZZZZZ
| ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 17
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | iyi ki gitti diodum gıttıgınde ama bızımkıler gıdıp rustuyu alınca runjeyı arar olduk kotunun ıyısıydı en azından...takımı lens kume dustu bu arada fransada
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #7 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 14
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | ismiyle sürekli dalga geçiliyodu yaww ![]()
__________________ кімѕе кімѕеиіи неяѕеуі oLамаz-мış | ||
| |
| | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | bende severdim runje yi yalnız değilsin | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | ilk başlarda sevmedim ama sonraları iyiydi ama birazk ısa az bişi daha uzun olsa güsel olurdu korkusuz du
__________________ | ||
| |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | arkadaşlar bir dip not bize gelmden önce fransada yılın kalecisi seçildi runje
__________________ kıyamet kopar çöker karanlık allah bizi affetmez çok günah aldık sevenler ayrılmaz bir plan yaptık tüm çarsi cehennemden kombine aldık | ||
| |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|