|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() |
Son haftalarda düşüş yaşayan Beşiktaşımızın Arjantinli yıldızı Matias Delgado da, hakemin yönetiminden yakındı. Tangocu, “Hakem iki pozisyona da çok yakındı. İlk pozisyonda, Nobre topa dokunuktan sonra ayağı kaleciye çarptı. İkincisinde ise yine Nobre yatarak bana pas attı. Eğer rakibe vursaydı, o top bana nasıl gelirdi ki? Önce ofsayt olduğunu düşünmüştüm ancak, ‘Faul’ dediğinde güldüm. Suçlu hakem değil, bizleriz. Bu kararlara rağmen kazanmalıydık” diye konuştu. ![]()
__________________ Bu alemi biz yazdık diğerleri kopya çekti | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bızde anlıyamadık
__________________ Besiktas JK . | ||
| | |
| | #3 | ||
| pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 17
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Yakında anLarsın. Sadece önümüzü kesmeye çaLışıyorLar. ŞampiyonLuğumuzu engeLLemeye çaLışıyorLar. Hepsi bu (!) Konu burock fun tarafından (29-09-2008 Saat 13:22 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #4 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() ![]() | Delgado son derece istikrarsız bir futbolcu. Bir var 3 yok. Onun için zaman zaman oyununu gollerini çok beğensemde genel olarak sevmiyorum delgadoyu.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + Biz Karagümrük'lüyüz... ĄĪΜǻďãŋ џĕŖêЪїℓΜĖķ ... ![]() | ||
| | |
| | #5 | ||
| Asi Ruh ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 6 ![]() ![]() | onlar etkilio bizde tepki weriorzz.Ama etki=tepki olmamalı. Bizim tepkimiz daha çok olmalı
__________________ | ||
| | |
| | #6 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | ya delgado o yuzden bundan sonrakı maclarda en az 5-6 gol atmamaız lazım sayılmayanları cıkarınca 2 veya 3 gol atmıs oluruz | ||
| | |
| | #7 | ||
| İMansız_26 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | bizde anlamadık zaten!...
__________________ inadına beşiktaş ! ! ! | ||
| | |
| | #8 | ||
| jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Hakem konusu bir yana da, ben Delgado'nun kötü oynadığını düşünmüyorum bu maçta...
__________________ . .. ... ..... ![]() | ||
| | |
| | #9 | ||
| by Artist ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 5 ![]() ![]() ![]() | ahh delgado biraz daha yürekle oynasan neler yapıcanda ahh ahh by Artist
__________________ Evet KaPaLI ŞimDi BaşLıYoRuZz . . . ![]() ' By Artist ' | ||
| | |
| | #10 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 7 ![]() | Anlayan varsa söylesin zaten ![]() | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |