|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | A takımda yer bulamamasına rağmen A Milli Takım’a davet edilen genç yıldızımız Batuhan Karadeniz çok mutlu. Genç golcü, “Fatih Hoca’ya minnetarım. Bana, ‘Takibimizdesin’ demişti. Yine de böyle bir şey beklemiyordum. Umarım bundan sonra hem Beşiktaş A takımı, hem de A Milli Takım’da atacağım gollerle gündeme gelirim” dedi. Batuhan ayrıca, “Buralara golcüyüm diye gelip, sahada duracağı yeri bilemeyenler vardı. Allah’tan aramızda barınamadılar” diyerek Higuain’e göndermede bulundu.
__________________ Bu alemi biz yazdık diğerleri kopya çekti | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Bak sen higuaine çamur atıyor fener maçında o pozisyon almayı bilmiyor dediğin adam bomboştu topu çıkarsan adam boş kaleye atacaktı ama sne kaleye vurup hepimizi kahrettin afferim sen böyle devam et
__________________ | ||
| | |
| | #3 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() ![]() | Aynen ne gerek var birileri ile uğraşmaya sen kendi işine baksana uyuz. Ayrıca bu tür uyuzluklara devam edersen sahaya bile çıkamadan milli takımdan ayrılır yok olur gidersin.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + Biz Karagümrük'lüyüz... ĄĪΜǻďãŋ џĕŖêЪїℓΜĖķ ... ![]() | ||
| | |
| | #4 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | yalandır abi -kulağınızla duydunuzmu? zaten çalkalanıor Beşiktaş- böle magazinsel bi yorum yapmaz heralde
__________________ SİYAH-BEYAZ renginle uç uçabildiğince yüksel taa arşa kadar şanlı KARTALIM | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | ben futboluna bakarım cıktı bugun attı golunu
__________________ beşiktaşk | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | evet yalnız çok artiz bi yapısı var onun kulağını çekip tkmda oynamalılar ve çokta yararlı olacağından eminim
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
| ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | bu cocugun sonu sergen gibi olur..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #8 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 10 ![]() | Karakteri oturursa çok yetenekli bir oyuncu
__________________ | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Batuhan bizim geleceğimiz ve biricik onurumuzdur. Sadece beşiktaşımızın değil, Ulusal takım ve avrupanın da sayılı golcüsü olacaktır. bazı fevri çıkışları olsa da bizler bununla değil, oynadığı futbol ile analım ve degerlendirelim onu. Ailece komşumuz idiler. yakınen tanırım . Çok mert ve yiğit bir delikanlıdır. Ailece Beşiktaşlıdırlar. Batuhan bana Pacal Nouma'yı da anımsatıyor biraz. Fakat golcülüğü ona da on fark atar. Ulusal maçta oynarsa , kesin gol atacaktır. Tek iş, bu çocuğu küstürmememek ve " Yıldız oyuncu " özelliğini asla unutmamamk. Daha 17 yaşında ve en az 15 yıl daha bizim onurumuz ve gururumuz olacaktır. saygılar sevgiler | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|