|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #611 | ||
| BESIKTASK ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 15
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | mhanyakss bı adam bayılıorum bu adama ama ne zaman hata yapsa gol yıyos ![]()
__________________ Yoku$u ßen CıkTm YoL $enN ol$un ZehRi ßen IctM $u $enin oL$un ßi tAne ßuLmu$$un HayRLı oL$un ßi tAne dE ßenßuLdm HaßeRiN olSuN..! | ||
| | |
| | #612 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | seni çokk sewiyorum
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #613 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | zapo ile iyi bir ikili olabilir
| | |
| | #614 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 16
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | SEN BENİM Bİ TANEMSİN SENİ ER YADA GEÇ GÖRCEM EMİN OL HERKES SANA BAYILIYOOOO SEN BİZİM TORAMANIMIZSIN BAŞKASININ OLAMAZSIN
| | |
| | #615 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 16
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | oNun qbisi kartaLımsaa qeLmezz deerini bilmediLer kaptanımıznn yönetim böLe adamı zor bulLurr''!!!
| | |
| | #616 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Bi AraLaR Ne quseL Kafa Gollerı AtıoRdu Her Topta Kafası VaRDı MutLaka Ama Sımdı Pek Iyı OLduqu SoyLenemeZ Ama DefanSda Iyı =)
__________________ | ||
| | |
| | #617 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | bu takımda sizi ve sizin gibi hırslı futbolcuları görmekten keyif alıyorum.lütfen defans yaparken geri koşma topu karşıla gelen oyuncunun üzerine git sen ibrahim toramansın korkulacak defans oyuncusun.
| | |
| | #618 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | çok iyi şeyleri hakeden gerçek bir kartal
__________________ | ||
| | |
| | #619 | ||
| İBRAHİM TORAMAN ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | cnm bnm yaa defansın kralı yaa.bitanem bnm.
__________________ | ||
| | |
| | #620 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008 Yaş: 12
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | bu adamı hiç sevmiyom valla k.bakmasın ama hataları cok ktü defans zapatocny gibi iyi bir defans oyuncusuyla anca bu takımda sivok cok iyi anlaşabilir.bence hoca sivok u geri cekmeli..fortis türkiye kupasında yediğimiz gol onun hatasındandı trabzona karşı.adamlar orta açıyo cekilio resmen topa vurup uzaklaştırmıyo ve gol yiyoz zapatocny nin hatası yok o golde.elinden geleni yaptı...bu adamları beşiktaş gibi değerli takımlarda oynamıcaksınız.sivok geri gelcek toraman yedek oynucak. en iisi öyle olur... sivok ve zapatocny ikilisi süperler yaa!!
__________________ | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|