|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Fransada doğdu Beşiktaşlı Oldu Helal olsun sana pAscAl Nouma !
__________________ | ||
| | |
| | #32 | ||
| Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | aa yöneticiler hiçmi ilgilenmiyo yaa
__________________ Anti-Demirören | ||
| | |
| | #33 | ||
| sk ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | pascal'ımm nouma'm canını yirim senin ![]() ![]() ![]()
__________________ ' Biz seni sevinmek için sevmedik ki , ' Yağmur çamur her maçına gelmedik mi ? ' Yine dolmuş İnönü dolmuş nasıl bir aşk bu en büyük aşk ...' 'Her şartta Beşiktaş, ölümüne Beşiktaş , kanımın son damlasına kadar Beşiktaş uLan...' | ||
| | |
| | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Efsanevi FutboLcu Vay Be Harbiden cOk OzLemısım Her Ilk BeşiktaŞ'da HerZaman =) Hiç Bi Klupde BoyLe Bı Futbolcu BuLamaSsın =)
__________________ | ||
| | |
| | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | onun gibisi var mı cok sewıyoruz onu ![]() | ||
| | |
| | #36 | ||
| Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | yöneticiler artık dyun sesimizi bi kampanya başlatın nouma için imza kampanyası jübile yapsın!!!!!!!!!!!
__________________ Anti-Demirören | ||
| | |
| | #37 | ||
| CARSI 71 ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | kulubun basinda böyle bir baskan varken zor biraz jubile yapmak ama ne bileyim ya kulube emegi gecenleri bir kalemde siliyorlar sergen pascal ilhan mansiz aslinda eski futbolculara jubile yapmak lazim pascal bizi discoya götur BIZIMKISI BIR ASK HIKAYESI ...
__________________ --HERKES SEVER BIZ TAPARIZ--- ÜMITLERIN TÜKENDIGI YERDE KARTAL´IN KUDRETI BASLAR, | ||
| | |
| | #38 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | nerdesin be pascal şu tüpçüye bi tombala çeksene ![]() ![]() ![]() | ||
| | |
| | #39 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Pascali gercekten cok ozledim ![]()
__________________ | ||
| | |
| | #40 | ||
| B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | yonetım pascala jubıle yapsana.... pascal benım ıcın hersey onu sevgılımden bıle daha cok sevıyorum adam bjk ruhunu yansıtan nadır futbolcuydu. fransada dogdu besıktaslı oldu helal olsun sana pascal noumaaaaaaaaaaaaaaa
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|