|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | BEŞİKTAŞ TARAFTARI OLMAK SİZCE NASIL BİRŞEY içinizden ne geliyorsa yazın ![]() | ||
| | |
| | #2 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | gurur verici ![]() sevinmek için sevmiyoruzzz... | ||
| | |
| | #3 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bambaska bir duygu anlatılmaz sadece gercek beşiktaslı yaşar....... | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | yaşadığını farketmek | ||
| | |
| | #5 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | YASAMA SEBEBIMIZ --- BESIKTAS | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 7 ![]() ![]() ![]() | ÖYLE BİR SEVDADIR Kİ TARİF EDİLEMEZ BEŞİKTAŞLI OLMAYANLAR BUNU BİLEMEZ
__________________ ![]() SiYah&BeYaZ | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 5 ![]() ![]() | Anlatilmaz YASANIR...
__________________ ![]() вєηιм кσякυм öℓмєк ∂єgιℓ, ѕєη∂єη Aуяι кAℓмAк..! | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | bebek kalmak gibi. adı her anıldığında stada her geçişimde yeniden doğuyormuş gibiyim. adeta ölümsüzlüğün adı ve bende o ölümsüzlükten tatmış bir taraftarım. bundan daha iyi bir şey olabilir mi? benim için vaz geçilmez ve BEŞİKTAŞ bana büyük bir haz veriyor. EN AZINDAN UTANMAK ZORUNDA KALMIYORUM GRUR DUYUYORUM. Reziller utanın, utanın reziller daha neler göreceğiz ne rezillikler yetmedi mi çaldığınız bizim besteler allah belanızı versin g.t fenerliler
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. Konu pommo tarafından (19-01-2007 Saat 05:28 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 7 ![]() ![]() ![]() | cok klasik olacak ama anlatılmaz yaşanır en güzel duyguları da beşiktaşforumda yaşanır..
__________________ ![]() SiYah&BeYaZ | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|