|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 2 ![]() |
Yağmurlu bir günde görmüştüm seni,üstünde çubuklu formalar vardı; bir anda tutuldum aşık oldum ben,hayatın anlamı siyah-beyazdı... ölümle yaşamı ayıran çizgi,siyahla beyazı ayıramaz ki; her yolun sonunda ölüm olsada,sevenleri kimse ayıramaz ki...
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
| | |
| | #3 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Yağmurlu bir günde görmüştüm seni üstünde çubuklu formalar vardı o anda tutuldum aşık oldum ben hayatın anlamı siyah beyazdı ölümle yaşamı ayıran çizgi siyahla beyazı ayıramaz ki her yolun sonunda ölüm olsa da sevenleri kimse ayıramaz ki ...başka söze gerek yok.... teşekkrler
__________________ HEPSİ ÖYLESİNE...SEN ÖLESİYE... | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | Teşekkürler kardeşim emeğine sağlık.
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | ||
| | |
| | #5 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Ölümle yaşamı ayıran çizgi Siyahla beyazı ayıramazki.. Saol kardeşim..Emeğine sağlık...
__________________ | Erkeksen 132 DesibeL BaqıR. | | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | çarşının bütün tezahüratları süper ama ben en çok bunu seviyorum...işte budur diyorum....çarşı bitmez...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | benimde en sevdiğim bu tezahürat.emeğine sağlık arkadaşım.....ölümüne kartal
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #8 | ||
| şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | bide çarşıya arabeskçi derler.şu bestenin güzelliğine bakın.hangi sewgili aşkına bu kadar güzel seslenebilirki???alkışlarrrrrr
__________________ Anne Benim Koşmam Gerek İstemiyorum Pilav Yapmak Sana Birde Torun Gerek İstemiyorum Çocuk Bakmak Anne Ben Aşka İnanmam Önce Aşık Olmam Gerek... | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Her Şey seninle Doğar Her Şey Seninle Ölür
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|