|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
:: cananaritman :: BEBEKLERE tecavüz cezasının müebbetleştirilmesi için yasa teklifi ankete oy kullanın bu başlık burdan kalkmasın cünkü cok önemli şimdi 318 binlerde 1 milyon olunca yasa teklifi kabul edilecek. Arkadaşlar mail olarak geldi. Biraz araştırma yaptıktan sonra doğru olduğunu gördüm. Sizlerin de bu konuya göstereceğiniz hassasiyetin farkında olduğum için bu konuyu açtım. Oylarınızı bekliyorum ve çevrenizdeki herkese ulaştırmanız dileğiyle. Şimdiden oy veren herkese teşekkür ederim. Konu aragornata tarafından (09-03-2007 Saat 12:16 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #2 | ||
| Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() | Acmıstık ama olsun tekrarından zarar cıkmıyacak bır konu saol
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | 429573 oldu
__________________ Sevdadır kaLbinde, Aşk'tır Gözünde, Hayatın Tam İçinde İstanbuL DoLmaBahçe de. !: | ||
| | |
| | #4 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | idam werilmeli bnce müebbet az | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() | 10 kerede verilse 100 kerede verilse genede güzel konu toplumumuz bu konuda çok duyarlı Allah inşallah hepsinin belasını verir.
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 9 ![]() | 465998oldu
__________________ | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | böyle bişey yapan zaten insanlıktan nasibini almamıştır. müebbet vererk ödüllendirmek yerine daha ağır cezalar verilsin... | ||
| | |
| | #8 | ||
| Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() | Evet. 466026 Oy | % 100 Hayır. 1280 Oy | % 0
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|