|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 2 ![]() |
Arkadaslar; Bilindigi üzere bu teröristlere tepki olarak Türkiye'nin her yerinde eylem yapilmaktadir.. Pazar günü de saat 14:00 de Gaziosmanpasa meydanında "Teröre lanet"mitingi yapilacaktir.Ben de dün aksam ögrendim ve Mehmetciklerimiz icin orada olacagım..Tepkilerini belli etmek isteyen arkadaslarımız vardir diye sizlere de bilgi vereyim dedim.. | ||
| | |
| | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Arkadaslar,nasıl bu kadar duyarsız kalabiliyorsunuz anlamıyorum???? Burada söyle seviyoruz,böyle seviyoruz askerimizi diyorsunuz ama onlara destek faaliyetlerinizi de göremiyoruz.. | ||
| | |
| | #3 | ||
| Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | Ben ve abim pazar günü orda olacağız...
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
| | |
| | #4 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() ![]() | Lanet olsun .
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + Biz Karagümrük'lüyüz... ĄĪΜǻďãŋ џĕŖêЪїℓΜĖķ ... ![]() | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | tamam da duyarsızlıkla ne alak gördük yazını tamam illa cevap yazmamız mı gerekio !
__________________ TÜRKİYE KUPASI SADECE TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE YAŞAYANLARINDIR. | ||
| | |
| | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Destek olmamak bana göre duyarsızlıkla alakası var tamam mı??? Forumlarda nutuk atmakla bitmiyor iş..Ayrica evet cvp yazman gerekiyor.Var mı itirazın??? | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | var bi itirazım nolcak mitinge gitçem belki. gitmem için buraya evet mi yazmam lazım buraya evetler hayırlar yazark olmaz bu işler gidersin paşa paşa mitingde bağırırsn çağırısn yada gitmessin gönülden destek olursn herkesin görüşleri farklıdır tamam bende mitingleri yapılmasından yanayam hatta geçen gün de yaptık yani buraya yazmak gerekmio onu demek istiom !
__________________ TÜRKİYE KUPASI SADECE TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE YAŞAYANLARINDIR. Konu cent tarafından (25-10-2007 Saat 15:32 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|