|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Resimler Bu Bölümde Bebek, Doğa, Hayvanlar alemi Araç Araba Komik vb. Konuların Resimleri Bulunur |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
| ||
| | |
| | #2 | ||
| Guest
| evet istanbul çok güzel şehir..hatta avrupanın en sexy şehri seçilmişti yanlış hatırlamıyorsam... ama benlik biryer değil..çok kalabalık çünkü...ben adana diyorum başka bişey demiyorum ![]() | ||
|
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | ben de istanbul diyorum başka bir şey demiyorum gerçi çok fazla istanbul dışına çıktığım söylenemez ama birkaç deneyimden sonra önemini daha iyi anladım.
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | su fotograftaki bogazın guzelliğine bakın...vurulmamak elde değil...
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαzвєѕιктαşι ! | ||
| | |
| | #5 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 10 ![]() | teşeşkkürler resimler için,bu şehirde yaşıyor olmak gerçekten güzel | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | YaŞamayi Bİlİrsen İstanbul Derİm.
__________________ Ölümüne BEŞİKTAŞ.Uzatmaya Gerek Yok... | ||
| | |
| | #7 | ||
| Akademisyen Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | vay be istanbul gibisi varmi be bu dünyada süper....
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | ||
| | |
| | #9 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 10 ![]() | | ||
| | |
| | #10 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | valla ne diim resimler zaten herseyi anlatiyor.....nerde görülmüs böle bir yer....varmi su dünyada istanbul gibisi.....benim icin istanbul gördügüm en güzel sehir...valla orda yasamakta olanlar bilsinler degerini.... ahhh istanbul istanbul olaliiiiiiii..... FATIH SULTAN MEHMET VE ASKERLERINE SONSUZ TESEKKÜRLER...NUR ICINDE YATSINLAR | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|