|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Resimler Bu Bölümde Bebek, Doğa, Hayvanlar alemi Araç Araba Komik vb. Konuların Resimleri Bulunur |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | işte delirten resim asabi ve stresli olanlar bu resmi bir türlü durduramıyor .bu resim amerikadaki bir ceza evine konulmuş ve cinayet suçundan yargılannan tek bir mahkum bile bu resmi durduramamış ve bazıları ise delirmişşş....... ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #2 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 6 ![]() ![]() | Resim hareket etmiyor ki... ![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #3 | ||
| ♥zєуησм♥ ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | ben durdurdum sanki bnamı öle gldi blmiorum ama durdurdum ![]()
__________________ bir gün herkes beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın... | ||
| | |
| | #4 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu resım kımı delırtmıs bısey yok bence. | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | türkiyenin bu sartları eğer adamı delirtmiyorsa bu hiç delirtmez ![]() ![]()
__________________ SİYAH ULANNNNNNNNN | ||
| | |
| | #6 | ||
| Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 7 ![]() | sabit bi noktaya bakınca duruyo...normalim ![]() ![]() ...
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | | ||
| | |
| | #8 | ||
| - Haykolik - ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 9 ![]() ![]() ![]() | ee bundan deliren insan iiki delirmiş harbi deliymiş . . birşey yok bundaki sabit bir noktaya bak tmmdır . 3 sn mi aldı .
__________________ Forza ERTUĞRUL SAĞLAM ! ![]() | ||
| | |
| | #9 | ||
| from Menzoberranzan... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | tmm da arkadaşlar kız zaten katillerden bahsedio bence kendinizle gurur duymanıza gerek yok ![]() şaşı bak şaşır mahiyetinde bakarsın aaaa gerçekten çok ilginçmiş dersin 5 ssaniye sora başka konuya geçersin... çerezlik eğlencelik şeyler bunlar... kasmayın kendinizi ![]()
__________________ Hayatta, gri tonu bulunmayanlardanım. Benim için ya SİYAH ya BEYAZ vardır. Azıcık doğru azıcık yanlış diye birşey yoktur. Bana göre Yin'le Yang sapkınlıktır, bahanedir ! ! ! http://s3.bitefight.net/c.php?uid=201627 | ||
| | |
| | #10 | ||
| from Menzoberranzan... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | bende bi yorum yapiim eksik kalmayım o zaman... aslına bakarsanız oynatmak durdurmaktan daha çok kastı beni ben neyim acaba ???anam oynadı... yok lan... walla oynadı ... kıvamında yani o kadar...
__________________ Hayatta, gri tonu bulunmayanlardanım. Benim için ya SİYAH ya BEYAZ vardır. Azıcık doğru azıcık yanlış diye birşey yoktur. Bana göre Yin'le Yang sapkınlıktır, bahanedir ! ! ! http://s3.bitefight.net/c.php?uid=201627 | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|