|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Sağlık Bu Bölümde Sağlık Hakkında Bilgiler bulunur. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | M.Kemal ATATÜRK Sarı Zeybegi izLeyenler Zaten Ne Kadar Zararlı Oldugunu Anlarlar.. Paylasım Icin Tessekkürler Onur.... | ||
| | |
| | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | çok fazla içmem. içtim mi de içerim ama mesala bugün maç izlerken arkadaşla içicez ![]() | ||
| | |
| | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2006 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 6 ![]() ![]() | paylasim icin saol, aLkoLden uzak duralim ![]() | ||
| | |
| | #14 | ||
| Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 8 ![]() | Allah a şükür kötü alışkanlığım yok ![]()
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
| | |
| | #15 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | DÜZENLİ OLARAK İÇİLDİĞİNDE İNANIN FAYDASI DAHA FAZLA AMA İÇMESİNİ BİLDİKTEN SONRA. MESELA GÜNDE 1-2 KADEH ARASI ŞARAP KALP RİTMİNİ DÜZENLER ![]() | ||
| | |
| | #16 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
| | |
| | #17 | ||
| by Artist ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | evet tekel bayine gidiosunuz alkol istiyosunuz adam soruyoo alkol içmek için bahanen nedir diye ( aynı albeni reklamındaki gibi )
__________________ Evet KaPaLI ŞimDi BaşLıYoRuZz . . . ![]() ' By Artist ' | ||
| | |
| | #18 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 6 ![]() ![]() | Alıntı:
Sen doktor ol,ilk hastan benim... ![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #19 | ||
| ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | ara sıra iki tek atmadan da olmuyor ya ama çok fazlası da zarar tabi bu gerçek
__________________ medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” | ||
| | |
| | #20 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | için için arkadaşlar içmeyenleride uyarın lütfen. ben demiyorum ki eşşeği suya sokana kadar için. herkesin istihap haddi vardır bunu bildikten sonra irade sahibi iseniz için inanın düzgün içildiğinde faydalarıda var. bir de slogan atmak istiyorum RAKI TÜRK MUTFAĞININ YÜZ AKI | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|