![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #761 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ricardinho rötar yaptı! Beşiktaş'ın büyük ölçüde anlaştığı Brezilyalı futbolcu Ricardinho, bir gün rötar yaptı. Normal şartlar da sabah saatlerinde Sao Paulo'dan uçağa binmesi beklenen Ricardinho, kendi kulübü Corinthians'la arasındaki ödemeler sebebiyle, uçuşunu bir gün erteledi. Geçen yıl ki alacaklarını tahsil etmeye çalışan yıldız oyuncu, bu ödemeleri aldıktan sonra Türkiye'ye hareket edecek. Perşembe günü Türkiye'de olması beklenen Ricardinho, cuma günü resmi sözleşmeyi imzalamak için Türkiye'ye gelecek. kaynak: DHA
__________________ İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez. Sir Alex FERGUSON | ||
![]() |
|
![]() | #762 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
haklısın kardeş bende ole düşünüyorum
__________________ ![]() | |||
![]() |
![]() | #763 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | DHA'nın son haberi: ricardinho'nun rötar yaptığını ve cuma günü istanbul'da olacağını söylüyorlar... güvendiğim birkaç kaynaktan birisidir... | ||
![]() |
![]() | #765 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | hakikaten ha, bizim bu başkan illa ki en son bombayı kendi patlatacak, ama neyse sorun değil, ne zaman gelirse gelsin, sonuçta ricardinho artık bizim... | ||
![]() |
![]() | #767 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar bi transfer yapılınca yöneticiler oyuncuyu almak için ülkesine gitmezler mi.ben bütün haberleri takip ediyorum ama bizim yöneticilerden biri ucaga binip brezilya ya gitti haberini almadım.yoksa bu ricardinho türkiye yi biliyoda yalnız mı gelmek istiyo ![]() | ||
![]() |
![]() | #768 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ricardindo, Türkiye'ye uçuşunu bir gün erteledi Gökhan DİNÇ/İSTANBUL, (DHA) Beşiktaş'ın büyük ölçüde anlaştığı Brezilyalı futbolcu Ricardinho, Türkiye'ye uçuşunu bir gün erteledi. Brezilyalı futbolcu, Corinthians'tan alacaklarını tahsil ettikten sonra Türkiye'ye hareket edecek Sabah saatlerinde Brezilya'nın Sao Paulo kentinden uçağa binmesi beklenen Ricardinho, kulübü Corinthians ile arasındaki ödemeler sebebiyle, uçuşunu bir gün erteledi. Geçen yılki alacaklarını tahsil etmeye çalışan yıldız oyuncu, bu ödemeleri aldıktan sonra Türkiye'ye hareket edecek. Perşembe günü Türkiye'de olması beklenen Ricardinho, Cuma günü resmi sözleşmeyi imzalamak üzere Türkiye'ye gelecek. | ||
![]() |
![]() | #770 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | matador abi bu kadar yabancı kaynağı nasıl buluyon valla helal olsun ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |