|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Carsiyim herkeze karsiyim varmi, Genc Fenerli Bestelerin bukadar mi, Carsiyim alayina karsiyim varmi, sizden daha hirsiz varmi... Hadi versinler cezami Raziyim, Besiktasli dogdum besiktasli ölecegim, Efendisi olacagim kendi hayatimin, Rakipleri 1 1 ... Carsiyim herkeze karsiyim varmi, Azize Delikanliligin Bukadarmi, Carsiyim illede karsiyim varmi, sizden daha adisi varmi... Atin ölümü arpadan, Fenere ... arkadan, yari yolda birakan tas olsun, karilar kocalar bos olsun... Harun kolcak`in sarkisindan uyarlandi Konu Norton tarafından (27-06-2006 Saat 03:28 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2006 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 6 ![]() ![]() | guzelmis paylasim icin tsk | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | güzel ppaylaşım için sağol
__________________ EY BEŞİKTAŞ...!!! İNADIM İNAT, İNADINA BAĞIŞLADI SENİ BANA BU HAYAT... | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | himmm..simdi ben bir genc kiz olarak bunu yorumlamak istiyorum...besiktas tribünlerinden daha dinamik ve basarili tribün yok...ama yaw cok küfür var...bazi küfürleri insan icine sindire biliyor, ama bazen cok abartiliyor...bence küfürsüz sarkilar, veya sözler yazip buraya koysan daha ii olur...mesela :bir asksin sen, falan küfürsüz ama dinlerken tuglerim diken diken oluyor | ||
| | |
| | #5 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | saol paylasim icin arkadas | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | çok güsel paylaşım saol
__________________ Besiktas JK . | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | çarşıyım alayına karşıyım var mı azize delikanlılığın bu kadar mı ?
__________________ B e ş i k t A ş k | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | harun kolçak ın şarkı deilmi bu yaw. güsel olmuş. yeni sezona böle yaratıcı besteler lazım.
__________________ ALAYINA İSYAN İNADINA BEŞİKTAŞ ULAN...! | ||
| | |
| | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 15 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
guzel olmus sagol kardes | |||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |