|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Bütün yollar sana sana cikiyor, asigiz kalbimiz güp güp atiyor; seni düsünmeden dakka gecmiyor; askimizsin tutkumuzsun sen Besiktasim; Ister yen ister yenil farketmez bize, senin askin yeterde artar bile, vururken topa sen vururuz seninle, yasama sebebimizsin sen besiktasim... Ramazan gününde icki icilmez, efkarliyiz yine neden bilinmez, haykiririz sevgimizi dolmabahcede, inanin bu sevda tarif edilmez... Konu Norton tarafından (19-09-2006 Saat 23:26 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | EmeĞİne SaĞlik KardeŞ Çok GÜzel OlmuŞ
__________________ DAĞLARA TAŞLARA YAZDIM ADINI GEL ÜZME BU DELİ TARAFTARINI SENİNLE ÖLMEYE HAZIR BU ÇARŞI CÜMLE ALEM DUYSUN BU BÜYÜK AŞKI | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | saol çok guzel bir şiir gercektende bu sevda tarif edilemez
__________________ Allah affeder çArşı affetmez KANARy@ | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | çok güzelmş bu aşkı anlatmak gerçekten zor...
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | çok güzel bir şiir. emeğine sağlık..
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #6 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | sagolun ama daha iyi seyler varsa ekleyin veya düzeltin arkadaslar | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 5 ![]() ![]() | harikaaaaaa cok süper olur tribünde söylersek ![]()
__________________ ![]() вєηιм кσякυм öℓмєк ∂єgιℓ, ѕєη∂єη Aуяι кAℓмAк..! | ||
| | |
| | #8 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | eline, koluna, yüreğin emeğine sağlık | ||
| | |
| | #9 | ||
| Süper Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | çok güzel helal walla...
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|