|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() |
Besiktasin malubiyetlerinde agladigimi hatirlarim ama ilk defa bi teknik adamin gitmesine agladim bugun. Nerdesiniz carsi nerdesiniz besiktaslilar. Artik bu yonetimin sonunu getirmiycez mi? Ertugrul hoca resmen soledi. Bazilarinin ne yapmak istedigini anlamis degilim. Adamlarda bizde olan besiktas aski yok. Oynatalim artik taslari yerinden. | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | bende serdar bilgiliden sonra ikinci defa gözlerim doldu bir 'adam' ın ayrılışından kulübümüzden..bunlar tepkiden yürüyüşten protestodan anlamaz yüzlerine tükürse yarrabi şükür derler... zaten içlerinden ufacık bi beşiktaş sevgisi olsydı bugüne kadar istifa ederlerdi ..
__________________ Adam GiBi AdaM ErTuĞRuL SaĞLaM.... | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Ertuğrul hocamız da eski hocamız Tigana da söyledi..Ortada dümenler dönüyor ve biz beşiktaşlılar hiçbi şekilde müdahale edemiyoruz..4 yıldır istemediğimiz bu adam nedense gitmiyor..Bunun altında başka şeyler aramak lazım..
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] !!!ÇoK Seviyoruz!!! | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | ben kesinlikle çıkar ilişkileri yüzünden ses çıkarılmadığını düşünüyorum..
__________________ | ||
| | |
| | #5 | ||
| Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Bu adama ilk yanlışı ta futbolcuyken yaptılar gerisi yalan
__________________ ![]() 1-2-3-4 YETMEZ 5-6-7-8-9-10 OLSUN HOLOSKO NOBRE BOBO KOYSUN BEŞİKTAŞIM ŞAMPİYON OLSUN | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|